Hur man byter en Belly Button Ring Hoop

 

1.

Tvätta händerna och magen med mycket varmt vatten och en irriterande tvål.

2.

Rengör din nya navel smycken med varmt vatten och en mjuk tvål. Skölj smyckenna väl och torka om du använder en mjuk handduk.

3.

Använd rengöringslösningen som din piercer rekommenderar för att du ska rengöra din piercing. Applicera lösningen genom att dabbing den med en Q-tip. Skjut försiktigt ringen fram och tillbaka för att få lösningen inuti piercingen.

4.

När du har torkat händerna, vrid försiktigt bollen tills den lossnar. Du måste försiktigt dra ringen ifrån varandra på platsen för bollen. Bara hämta det tillräckligt för att bollen kommer ut. Om det är mycket svårt, behöver du hjälp och en uppsättning tänger. Det kan ta ett tag att försiktigt ta bort bollen, men när den är avstängd kommer du kunna flytta till nästa steg.

5.

Ta en Q-tip och dab på någon rengöringslösning till din nya del av marin smycken. Ta av bollen i ena änden av de nya smycken, och lägg den bakom ringen fortfarande i din sjö. Tanken är att skjuta ut de gamla smycken med de nya smycken. Det nya stycket följer helt enkelt genom piercing utan några problem.

När de nya smycken har satts in, skruva bollen på och rengör området med rengöringslösningen.

/ p>

Tips och varningar

  • Verkligt guld eller silver är bäst om du har känslig hud.
  • Var försiktig när du trycker på ringen för att pry sönder den.
  • Knappen ringen är ganska populär hos många kvinnor. Trenden tog verkligen av i åttiotalet och början av nittiotalet, fast det har funnits i några århundraden. En del av det roliga att få din navel genomborrad, byter ut smycken från tid till annan. Detta är verkligen enkelt, så länge som din piercing har läkt.