Hur man designar T-shirts

 

1.

Konceptualisera dina designidéer. Det bästa med att utforma T-shirts är att du inte behöver begränsa dig själv till de typer av mönster du vill göra. Från tie-dye till en prydlig fras, kan någon konstnärlig tanke som passar på en T-shirt användas. Om du tar lite tid att tänka på några idéer kommer processen att utforma dem enklare.

2.

Skydda dina mönster. Innan du börjar producera T-shirtdesigner, skydda dem med upphovsrätt eller varumärke. Att gå igenom rätt kanaler för att säkerställa att din design inte kommer att tas och distribueras är ett måste om du planerar att dra nytta av dina mönster. Att erhålla upphovsrätt eller varumärke bör vara tillräckligt och är ganska enkelt att få till ett rimligt pris.

3.

Köp designmaterial grossist. Grossister tillåter dig att köpa material utan uppställningar av butiker. Att få dina designmaterial i bulk kommer också att försäkra dig om att du kan ha tillräckligt med förnödenheter om mönster blir populära.

4.

Stryk på din design. När du har etablerat en design, är du redo att börja reproducera den. Strykning på mönster gör att du kan använda olika texturer av material som direkt kan appliceras på T-shirtsna. Logotyper eller ritningar kan tryckas på den tomma t-skjortan på olika ställen och reproduceras snabbt.

5.

Sy på dina mönster. Detta är ett populärt tillvägagångssätt för T-shirt design och kan göras snabbt om du har en symaskin och beredda mönster. Att sy på dina mönster med hjälp av mönster och tygmaterial garanterar också att du kan producera exakta replikor av en T-shirt som kan vara populär.

6.

Design T-shirts på en efterfrågan. På nätet som Lulu och Cafepress kan du designa T-shirtsna online. När du har skrivit ut din design kan andra beställa dina T-shirts via webbplatsen. Dessa företag hanterar även frakt och produktion till en liten avgift. När beställningen är placerad görs T-shirtsna och skickas till kunden.

Tips och varningar

  • Använd material som lätt kan erhållas i
  • När du stryker på mönster, mäta exakt placering av mönster för varje storlek av T-shirt för korrekt placering.
  • Design kan lägga till konstnärlig stil för enkla produkter för att göra dem mer tilltalande för konsumenterna. Vanliga T-shirts kan till exempel omvandlas till attraktivt slitage för människor i alla åldrar genom design. Designa T-shirts kan enkelt göras med viss uppfinningsrikedom och konstnärlig förmåga.