Hur man kramar håret med en rakare

 

1.

Räta ut allt håret med en 1/2-tums platt järn. Häll upp hårets översta skikt och säkra det på toppen av ditt huvud med ett hårklipp.

2.

Tappa håret med hårspray. Ta en 1-tums sektion av håret och placera det mellan plattorna på det plana järnet nära rotan. Kläm på järnet och vrid det en halv rotation bort från ditt ansikte, använd fingrarna för att dra resten av håret uppåt och runt järnet i motsatt riktning. Dra omedelbart en halv tum ner och vrid järnet mot ansiktet och dra tillbaka resten av stycket i motsatt riktning.

3.

Flytta dig ner hela delen av hår. Sprida stycket med mer hårspray och upprepa krymptekniken på en annan 1-tums hårsektion. Repetera tills hela hårskiktet har krympt.

Ta bort hårklippet för att lossa toppdelen och krympa stycket för bit, kom ihåg att spruta varje bit med hårspray när du är klar.

Krympning är när håret har många små, skarpa vågor från roten till spetsen. Även om det finns många krympningsverktyg som finns tillgängliga i skönhetsbutiker eller online, om du inte vill göra investeringen, kan du använda ditt hårrätare för att skapa utseendet. Om du är säker på att använda rätt teknik och rätt verktyg, så Krymp i ditt hår kommer att se jämnt ut och definieras som om du hade använt en crimper.