Hur man ser Fab att få på och av ett plan

 

1.

Inga träningsdrag, även om det är designer. James Jeans Knits Poiret Wrap Sweater är både en wrap och tröja. Det fungerar bra över leggings som David Lerner 4-tums dragkedja leggings eller enkla svarta byxor. Jeans är bara för obehagliga för långa flygningar.

2.

Inga ryggsäckar! Även om de är designer, ser ryggsäckar bara på människor som vandrar, mycket små barn och tonåringar.

3.

Inga bälten speciellt de med en stor stor spänne - det är också mycket besvärlig. Det är en mindre sak du måste ta av.

4.

Makeup - du behöver läppstift när du landar och du vet hur flygplatsen säger allt du tar på brädan måste passa in i en ziplock väska. Prada till räddningen med en sminkväska som faktiskt innehåller flygplansregleringslås. Kolla på deras hemsida.

5.

Använd sladdar när du går igenom säkerheten. De kan samla tillräckligt med den bohemiska jet set-vibe som du skulle älska att hålla på och av planet och bara jobba för alla. killen bredvid dig väljer att ha sitt ljus på eller fönstret upp ... plus när du går ut ur planet ser dina ögon inte så trött på att gömma sig bakom ett bra par Chloe Nyssa solglasögon.

7.

Använd cashmere - på så sätt inga skrymmande jackor. Även om du reser i varmt väder, kommer en fin kashmirfolie att avvärja även den chilliest luften i planet.

8.

Använda lägenheter som Burberry Patent resor tofflor, de kommer med en matchande patentpåse. Svarta läderhalsdukade resväskor med studdetaljer på hälen. Sliding dem på och av är i bästa fall en minimal chore, plus du kan verkligen springa om du kör bakom.

En fortsätt - damer, bara en tack! och om du kan hålla din plånbok eller handväska i det, det är överflödiga saker du inte kommer att vara carring. Louis Vuitton bär allt är faktiskt en underbar fortsättning. Om du inte har råd med en, få något i linje, form och Storleken på deras bär.

10.

Fuktighetskräm - dimma snäll, om du kan. Chantecaille Pure Rosewater Mini Trio är perfekt för resor; Innehåller tre produkter i luftfartygsgodkända storlekar och kan appliceras på ansiktet helst under dagen. Rosewater har använts i alla åldrar för att rena, tona, hydrera och bibehålla en klar hud.

Eftersom vi inte har tillräckligt med pengar för att äga vår egen Gulfstream .. vad är det där? Du gör?. Du är lycklig sak. De flesta av oss vet nu att den värsta delen av semestern är faktiskt att komma dit och komma tillbaka. Varför? ... på grund av den oändliga flygplatsens säkerhet. Ta av dina skor, sätt tillbaka dem, ta av din jacka och sätt tillbaka den igen. Förflyttningar av flygresor.