Hur du gör dig själv, se din bästa i bilder

 

1.

Välj en fotograf som om du skulle ha en barnvakt! Att känna sig bekväm med personen är den viktigaste determinanten av hur bilderna kommer ut. Jag har arbetat med väldigt begåvade fotografer, men kände mig obekväm och några av bilderna visade sig vara 'bra' eller till och med 'acceptabla'. Prata i telefon med fotografen. De som jag kände mig mest bekväma med var de vem jag enkelt pratade mer än 10 minuter innan jag träffade.

2.

Ring och avbryt skottet natten innan om du kommer in i en kamp med din betydande andra. Ring och avbryt om morgonen om du stannar för sent. Jag uppmuntrar dig inte att avbryta, men sådana saker kan få dig att bli trött och inte som bäst.

3.

Undvik följande livsmedel (om möjligt) inom ca 24 timmar av din skott: popcorn, helvete (och andra högfibrer livsmedel), allt med mycket salt (så de flesta bearbetade livsmedel), amerikanskt kinesisk mat (etnisk kusin är hälsosammare) och andra 'tunga' livsmedel. med ganska högproteiner mat dag eller natt innan så jag känner mig inte så uppblåst. Om du är kvinna, försök att schemalägga saker direkt efter 'den här månaden'. Det gör att du ser din tunnaste ut och känns också ganska bra.

4.

Vet du vilka sminkfärger som är bäst på dig. Det här låter självklart, men dubbelkontrollera att din grundfärg matchar din hud. Jag har av misstag använt orange-ish-grund eftersom sminkens tjej sa att det var 'min färg' - använd din bedömning - och ens titta på dig själv i olika typer av belysning. Neutrala färger runt ögonen ser bra ut i nästan vilket som helst foto (kan faktiskt inte tänka på var bruna ser BAD).

5.

Sätt mascara lite tyngre än vanligt. Om du vill ta ut dina ögon, kaka den på i midnatt svart! Eyeliner hjälper också. Jag har aldrig ångrat på att ha på sig 'för mycket' mascara i något foto. Pulver under dina ögon kommer att förhindra 'tvättbjörnsögon' som dagen bär på.

Om du är en kille, kanske du vill överväga färgad ansiktsfukthärare eller pulver för att jämnt ut din hudton, speciellt om du ' återställer headshots. Fuktbehandlade läppar är också att föredra för tunna eller torra läppar.

7.

Anta att du 'skjuter i en studio: Ta med mycket kläder!' Beroende på vad du ser för och hur många outfit förändringar du har planerat ... du kommer alltid vill ha det du inte vill ha! Ta med byxor och strumpor. Ta med ditt ansiktspulver, läppstift och läppglans. Om du är en kille, ta med dig flera färger av skjortor. Glöm inte bort från klara kläder.

Dam: Ta med dig dina sexigaste höga klackar! Det här är en bra tid att bära de klackarna du knappt kan hoppa i. Det ' s värt det under skottet. Inte bara gör klackar du ser sexig ut genom att betona kurvan på rygg, höfter, byst, etc ... men de får dig att se omkring 10 kg lättare och (naturligtvis) längre. När de får dig att känna dig verkligen obekväma, ta av dem (så att du inte ser obehagligt ut), men även i midja upp kan hälar göra skillnad i kroppshållning.

9.

Tala om hållning ... håll axlarna tillbaka och suga in! Även om det är från armbågarna, kan du fortfarande ofta berätta skillnaden.

Dessa gamla pinups (Vargas och liknande) var avsedda för 'verklig' kvinnor med kurvor! Ta med en bok till skottet, om du är rädd att du kanske glömmer. De flesta av dessa ställer sig till att en kvinna ser attraktiv ut, oavsett vilken storlek hon är eller vilken kläder hon har på sig. Of course, om du bara går för några business shots, glöm det föregående och bara suga det in och se till att fotografen får en mängd olika vinklar medan du ser alla professionella.

Slutligen, ha kul! Om du har det kul, känner dig avslappnad och bekväm ... som jag sa i början, kommer den att visa.

Tips och varningar

  • Om du inte känner dig bekväm med fotografen, fortsätt inte med fotograferingen.
  • Om du betalar, bör fotografen vara villig att gå med dina idéer och ge några förslag.
  • Det finns några nackdelar och farliga fotografer, särskilt om du går med någon som arbetar hemifrån och inte har en affärsplats. Om du använder den här typen av fotograf, behandla den som något annat internetmöte och träffas alltid på en allmän plats.
  • Om en fotograf inte vill att du ska ta med en icke-påträngande vän tillsammans, överväga att använda en fotograf som inte har något emot.
  • Det här är vad jag har lärt mig om att se bra ut, från att vara på båda sidor om kameran.