Hur man bär kläder för att se tunnare

 

1.

Välj en V-hals, båthals eller skopstopp i stället för en besättningshals eller sköldpadda för att få nacken att se längre och din kropp längre. Kvinnor som är längre ser tunnare än kvinnor som är kortare.

2.

Fokusera på midjan att se tunnare ut. Oavsett om den minsta delen av midjan ligger i mitten av din ribbbur eller på höftbenet, bör du betona det området som visar upp din tunnaste regionen. Du kan välja en skjorta med en liten spandex för att konturera din form, en skjorta med dart som klämmer in i midjan eller en anpassad jacka.

Undvik att få byxor att titta thinner. Capri byxor är byxor som slutar strax under knä eller mittkalven. Capri byxor förkortar utseendet på dina ben, därför ser du kortare ut. Som anges i steg 1 ser längre människor tunnare ut. Använd bermuda shorts som slår över i knä eller längdbyxor istället.

4.

Undvik avsmalnande jeans att se tunnare ut. Avsmalnande jeans blir tunnare mot anklarna och större mot höfterna. Avsmalnande jeans betonar bredden av dina höfter. Välj byxor med byxor som går rakt från höft till fotled.

5.

Använd en höghäftad sko för att se tunnare ut. Som framgår av steg 1 ser längre människor tunnare ut.

6.

Se till att din tröja inte täcker kanten på dina byxor för att se tunnare ut. Om din tröja täcker skiktet på dina byxor kommer din torso att vara dold och du kommer att se kortare ut. Som anges i steg 1 ser längre människor tunnare ut.

7.

Investera i bra underkläder för att se tunnare ut. En korrekt monterad bh hjälper dig att se tunnare ut. Om det behövs kan du köpa shapewear för att släpa ut några klumpar eller stötar.

8.

Ha bra hållning att se tunnare ut. En person som är knuten över ser kortare ut, och som anges i steg 1 ser högre människor ut tunnare.

Tips och varningar

  • Dina flickvänner säger alltid du ser bra ut oavsett vad du försöker. Ta någon som handlar med dig som ger dig en ärlig åsikt om hur du ser ut.
  • De flesta kvinnor försöker att se tunnare dessa dagar. Tyvärr kräver det vanligtvis en diet med lågt kaloriinnehåll och motion. Denna artikel kommer att lista idéer om hur en kvinna kan se tunnare genom att välja rätt kläder.