Hur man stilar långt och lockigt barn hår i ringlets

 

1.

Shampoo ditt barns hår i badet för att städa håret och ta bort fläckar. Om du vill kan du använda ett schampo speciellt gjord för lockigt hår. De är nu tillgängliga i tår- gratis formler för äldre barn som behöver ett mer effektivt schampo, men vill också mildhet hos babysjampo.

2.

Efter bad och innan du försöker kamma, kör lite leave-in balsam genom hår, från huvudets krona, ner till krullarnas spetsar. Med hjälp av ett inbäddat balsam efter badet istället för en behöver du skölja bort barnets hår i badkaret, det är en massa lättare eftersom du behöver inte kämpa med ett barn som inte gillar att få håret att sköljas!

3.

Kamma genom håret försiktigt med en brödkam, som börjar vid botten och arbeta dig upp för att ångra några tangles.

Dispense om en eller två äggstora dockor av curling mousse (beroende på hårets längd) och sprida sig mellan händerna . Kör fingrarna genom håret för att lätt kava krullar, kamma sedan igenom en gång till för att jämnt fördela moussen.

5.

Hos huvudets krona, samla en liten del av håret tillsammans verkar det curl i samma riktning. Ta det här avsnittet och vrid det runt ditt pekfinger. Flytta din hand nedåt i hårlåset och vrida den kontinuerligt (eller snurra) runt fingret för att bilda en ringlåt ur sektionen.

Lägg lite mer mousse i håret om du tror att du behöver det för att bilda ringarna. Fortsätt att göra det här avsnittet efter avsnitt, tills du har vridit allt håret i ringar. Det behöver inte vara en exakt konst, och behöver inte vara perfekt för att se bra ut. Du vill bara ta alla de mindre naturliga vågorna av håret och samla dem ihop till större lock.

6. Låt håret lufta torrt, för att ställa krullar. Moussen borde hjälpa till att hålla och definiera krullarna, samtidigt som de tämmer flyger och gör och krullarna är slanka.

Om ditt barn tar sitt bad på morgonen är du klar! Om hon tar sitt bad på natten, gå fortfarande igenom dessa steg och gör sedan steg 7 på morgonen.

7. På morgonen spraya håret lätt med hårspärr eller mist med vatten om du föredrar det. Fukten kommer att reagera hårprodukterna, så att du kan reformera det mesta av krullen efter en lätt kam-genom. Du kan använda lite färsk mousse om du vill, men vanligtvis bara att få håret är fuktigt nog.

Ringletterna kommer att se bättre ut direkt efter ett bad, men du kan definitivt göra det här snabba om nästa morgon om du måste. Grattis! Nu kan ditt barns krullar vara perfekt!

Tips och varningar

  • Om ditt barn är under två, har känslig hud eller allergi till de tårfria babyprodukterna eller de som redan har arbetat för dig tidigare.
  • Behöver du hjälp med att städa ditt barns långa och lockiga hår? Ringor är en bra lösning! Mödrar känner till de här 'vackra' krönen kan enkelt bli en krusig mardröm! Och att borsta genom de morgonknutarna kan torteras för båda parter. lite extra insats i ditt barns hårrutin kan hålla de krullarna tämjade i definierade ringlådor som ser rakt ur en tidning!