Hur släppa lös din inre diva (eller Cougar om du är över 40)

 

1.

Släppa din inre diva inte på att visa din bortskämda sida, det handlar om att låta vad som är på insidan på utsidan. Det handlar om attityd. För att få denna attityd måste du bygga på det förtroende du har inom dig som kommer från en positiv självbild. Godkänn dig själv rynkor, muffins topp, svängande armar och allt! Du måste absolut se bort från vad du uppfattar som 'fel' och accentuera det positiva! Om du har stora ben, visa dem. Du vet vad dina bästa tillgångar är / är, så börja därifrån.

2.

Förstärk det positiva med din garderob, som nämnts ovan. Dra inte uppmärksamheten på mitten med snäva toppar om du har vad som är kärleksfullt ansedd som en 'muffin topp' (kärlekshandtag som slår över dina jeans). Lägg till en pop färg i din garderob; be en vän eller försäljare för att hjälpa dig att välja färgpopande kläder.

3.

Att vara bekväm i din egen hud, oberoende av din ålder, är viktig för att utöva förtroende för att världen. Bär bekväma kläder och skor hjälpmedel i den känslan av komfort. Så när du väljer nya, roliga, poppande, klassiska, trendiga och spännande bitar som du kan lägga till i din garderob eller makeupbehandling, var noga med att du är bekväm. Vi vill inte göra dig till något du inte vill, vi vill bygga på dig - vilket gör dig mer polerad, klar och säker! RRRRRRRRRRrrrrrrrrrr

4 . Du kan stå lite längre och gå lite mer självsäker och ha på sig rätt passande skor! Dubbel går med underkläder! Du vet vad jag pratar om, damer! Gå till en bh, om du är osäker.

5.

Tillåt vad du har, oavsett om det är genom smycken , handväskor, nya glasögon, halsdukar, jackor etc. genom att lägga till några nya stycken, har du väsentligt utökat din garderobsalternativ!

6.

Det snabbaste sättet att få En ökning av förtroendet är att välja en sassy, ​​ny 'göra'! Låt stylisten lägga en färgfärg och klippa som kommer att fungera med din naturliga konsistens, ge dig rörelse och glans och ger dig flera olika stilar. Att kunna nå salongen hemma är också kritisk, så det måste vara enkelt för dig att klara! Sexig är lika sexig, och varje kvinna förtjänar att känna sig sexig. Släpp lös din inre diva / cougar idag!

Tips och varningar

  • Kost, hydrering och u0026 amp; Övning kommer alla öka ditt självförtroende, frigöra endorfiner och städa ut toxiner. Försök med en, två eller alla tre av dessa som läggs till ovanstående steg för bästa resultat.
  • Ta trappan mer
  • Sluta röka
  • Kontrollera med din läkare innan du börjar med en ny diet / träningsplan
  • Snygg, sexig, bemyndigad - dessa är karaktäristika hos en cougar och en diva; gör dem DITT EGNA om du vågar. Oavsett ditt yttre utseende handlar det om attityden. Om du har den i dig kan du ta ut det för alla att se.