Om Stretch Armband

 

Typer

Typiska stretcharmband har pärlor på ett enda band. Det finns ingen lås eller stängning eftersom de pärlstavar på elastiska band. Vissa stretcharmband finns på ett enda band, medan andra har dubbla eller tredubblade band, vilket ger en illusion av staplade armband. De kan ha lätta plastpärlor, glaspärlor, stenar eller till och med ädelstenar, även om de flesta stretcharmband tenderar att vara mer orienterade mot kostymsmycken än vad som är bra smycken. Det finns också stretcharmband i mindre storlekar för flickor och i större storlekar för ankelarmband.

Prissättning

För personer med affärsintressen i stretcharmband är det möjligt att beställa dem i stora mängder från grossister. Om du har en återförsäljningslicens eller säljarens tillstånd kan du köpa ett dussin stretcharmband för ca $9. Det är också möjligt att köpa allt material som behövs för att göra ett stretcharmband. Skönheten i detta tillvägagångssätt är att man gör stretcharmband inga specialverktyg, bara den elastiska strängen och pärlorna, som båda är tillgängliga på pärlaffärer såväl som online. Lämna tillräckligt med elastisk sträng vid armens bakre ände för att knyta en knut. Vissa förseglar knuten med tydligt nagellack eller superlim.

Potentiell

Stretch armband kan vara det perfekta modeaccessoaret. De är lätta att blanda och matcha och komma i färger och material som kan komplettera någon garderob. De kan staplas upp eller bäras i en enkel sträng för att lägga till en elegant gnista De kommer i material som sträcker sig från stora plastpärlor till små fotoramar som kan anpassas. Stretch armband kan rymma stora handleder samt petite storlekar. För de som söker maximal bling finns det armband strun g med Swarovski-kristaller.

Överväganden

Stretch armband är roliga att bära med allt, men dina favoriter kommer inte att överleva prövningarna av daglig användning. Det är klokt att titta på stretcharmband för tecken på snagging eftersom, om elastiken bryts under användning, är det lätt att förlora pärlorna, särskilt om de är fröpärlor. Om elastiken framträder, eller om armbandet sitter, skär försiktigt bandet och sätt pärlorna på ett nytt elastiskt material.

Varning

Även om de kommer i storlekar för barn är stretcharmband inte en bra gåva för ett ungt barn som fortfarande sätter saker i munnen. De små pärlorna kan tuggas av elastiken, eller elastiken kan bryta och pärlorna kan falla av och bli kvävningsrisker. Dessutom har några av de elastiska smycken som ges som priser i gumball-maskiner visat sig innehålla farliga mängder bly, vilket kan leda till blyförgiftning om föremålen sugs eller tuggas. Med populariteten hos charmarmband och pärlstavsarmband har stretcharmband också kommit in i mode. De är typiskt prickiga eller glittrande och pärlstavade utan knutar eller distansorgan. De är en enkel och prisvärd kostym smycken alternativ.