Så här hittar du gratis krokmönster online

 

1.

Prova crochetcabana.com för en mängd olika virkade projekt och mönster. Här kan du hitta påskägg, en granny square patriotisk placemat och en v-stitch halsduk. De har också en omfattande samling av hakanövningar, inklusive instruktioner för att arbeta i runda och sammanfogningstorg.

2.

På smart-knit-crocheting.com finns ' en stor samling av mönster i diagramformat, utformat för att öka din sömnadsrepertoar. Varje mönster innehåller en bild, rad-för-rad instruktioner, diagram och nyckel.

3.

För några nyckfulla varelser, gå till suncatchereyes.net. Du kan lära dig att göra en Pygmy Poof, Kokeshi Dolls, Dudley Bird, Snusbjörn, Fuji Dolls och mycket mer. Det här är en bra resurs för yngre crocheters (eller de unga i hjärtat!).

På Coatsandclark.com hittar du mönster för en virkade hundtröja, smyckeskrin , och några söta mjuka bebisdjur. Slitstarka projekt inkluderar en lacy tunika, bältejacka och kortärmad topp. Mönster finns i pdf-format.

5.

På freevintagecrochet.com Du kan återuppleva alla de här stora hækmönstren från 1950-talet och framåt. Det finns skrivarvänliga versioner av: Cape Cod Afghan, 1951 Bridesmaid Doll, Butterfly Shade pulls och mer. De erbjuder även digitalt restaurerade e-böcker för en nominell avgift ($2.49 ).

För att göra Crocheterns Messenger Bag eller Life's Beach Tote, sluta med crochetpatterncentral.com. De har ett stort urval av mönster och beteckna vilka som kan skrivas ut och vilka kan hämtas i pdf-format. Lycklig häckning!

Tips och varningar

  • Du kan hitta hakade videoklipp på YouTube!
  • Nybörjare och Expert Crocheters kan dra nytta av de hundratals gratis hækmönster som finns tillgängliga online för allt från vintage dockmönster till afghaner och babykläder. Vissa webbplatser erbjuder nedladdningsbara mönster, andra kan enkelt skrivas ut från webbplatsen. Här är några bra resurser för alla krokentusiaster: