Så här applicerar du Sunless Tanner

 

1.

Exfoliate

Innan du applicerar solskyddsmedel är det extremt viktigt att du förbereder huden. Se alltid till att du exfolierar. Att få bort alla de döda torra huderna kommer att försäkra dig om att du får en fin jämn täckning utan blöthet. Många människor föreslår att man använder en exfoliater, men jag föredrar att använda en fuktkroppsvätska med en av dessa poof- eller puffmasker. Skölj svampen riktigt bra och skrubba bort. Var särskilt uppmärksam på dina knän, armbågar och anklar. Glöm inte heller händerna och fötterna.

2.

Fukt och applicering

Se till att din hud är fuktig hjälper dig att applicera sunless Tannar mer jämnt och jämnt. Mitt trick är att blanda en fin härlig lotion med den solfria garven och applicera den på min hud. Eftersom jag har börjat göra det får jag mycket bättre resultat. Inte mer av det måttliga utseendet.
< br /> Spränga några av varje på din hand, smutsa sedan ihop handen försiktigt för att blanda lotion och sunless garvning tillsammans. Nu applicera den på din hud. Du måste försöka arbeta snabbt, eftersom duken kan fläcka dina händer. vill tvätta händerna när du är halvvägs. Försök att inte köra över det för mycket och bara applicera den solfria garven som om du applicerar någon lotion. Bara se till att du applicerar det jämnt och se till att du bara applicerar en tunn kappa till knä, armbågar och anklar. Skinnet i dessa områden är tjockare, vilket kan absorbera mer garveri och få dem att bli mörkare.

Se mina artiklar i resurser på ho w att applicera sollös garvering i ansikte, händer och fötter.

3.

Tvätta

När du har applicerat solskyddsmedel är det väldigt viktigt att du tvättar händerna noggrant! Glöm inte att se till att det inte finns någon lotion under naglarna. Om du inte tvättar dina händer kommer du att sluta med solade palmer. Yuck!

4.

Torka < br />
Låt garverna torka och dra in i huden i minst 10 till 20 minuter, eller tills din hud känns torr vid beröring, innan du klä på. Annars kan en del av garven gnugga bort på din klädsel.

5.

Inspektera

Vänta flera timmar och gör sedan en överinspektion. Om du ser områden som inte är ensamma, återanvända du dem. Om resultatet inte är tillräckligt mörkt, applicera sedan den solfria garven igen överallt.

6.

Det här är det bästa sättet jag har funnit att applicera sollös garveri.
< br /> Se min artikel i resurser om hur man behåller en sollös solbränna för att hålla din nya solbränna så bra som möjligt.

Sunless tanners är det bästa sättet att få den friska sommarblicken. Vi vet alla hur skadliga huden kan ligga och solbadning kan vara. Hjälp din hud att se unga och friska genom att använda en sollös garve.

Det finns knep för att se till att din solfria solbränna ser naturligt ut. När du väl har läst hur man applicerar en sollös garvning på rätt sätt, kan du ha vacker solbränd hud hela sommaren. Jag använder sunless tanners varje år med bra resultat. I den här artikeln kommer jag att visa dig mina knep om hur man applicerar sollös garver. Den bästa tiden att applicera är efter en dusch eller bad.