Hur man har ett tillbehörsbytesparti

 

1.

Gör en lista med cirka 20 vänner som du vill bjuda in till din fest. Skicka ut en förinbjudan till flera för att fråga vilka dagar / tider de kan vara tillgängliga. 'Har bestämt dig på en dag och tid, skicka dina inbjudningar via e-post eller eVite. Se till att du förklarar villkoren som: Alla måste ta med minst 5 nya eller försiktigt använda saker att byta ut; Värdet av objekt måste vara mellan $20-50 (eller vilket belopp du föredrar); varje deltagare behöver också föra en aptitretare eller dessert till festen (du ger dryckerna, platsen och dekorationerna).

2. Gå nu igenom dina egna garderober, smyckeskrin, och lådor. Jag är säker på att du kan hitta minst 5 objekt som inte längre 'spänner på dig', men kan göra en utmärkt byt till en vän.

3.

Innan du är fest: Ställ in 'stationer' för var och en av dina gäster. Se till att alla har ett område för att visa sina swaps. Du kan utse områden med hjälp av färgglada tygdukar - utveckla dem, och de gör en bra bakgrund för smycken och små tillbehör.

4.

Håll tempot optimalt och glatt. När dina gäster anländer, be dem att skriva deras namn på ett litet kort tillsammans med de föremål som de hoppas hitta. alla har kommit, tag alla korten och lägg dem i en stor skål, blanda och fråga någon att välja ut det första kortet. Den här personen blir den första som visar alla stationer och begär en byte. När de har gjort det Det lyckas, dra nästa namn och fortsätt tills alla har haft chans att åtminstone byta ett objekt. På den tiden kan du 'öppna golvet' till alla. Lycklig byte!

Du avskalar din garderob, slänger bälten och plånböcker, svär att du inte har någonting att bära med den nya klädseln du köpte. Exakt samma scenario spelar förmodligen ut med dussintals dina närmaste vänner. Här är en idé: Ha en Accessory Swap Party! Det är resession bevis och alla går bort med 'nya' objekt, men spenderar absolut ingenting. Vad kan vara bättre?