Så här använder du Lip Liner på det smidigare sättet

 

1.

Som du vet kommer läppfodralet i ett stort antal nyanser. Försök att inte välja läppfodral som är alldeles för mörkt för din hudton eller för nyanser av läppstift som du gillar att använda, eller till och med för läpparnas naturliga nyans. Om du använder väldigt mörkt läppfodral och applicera flera lager av det, då när din läppstift eller läppglans börjar blekna över dagen, är allt som kommer att förbli en mörk och onaturlig utseende på dina läppar.

2.

Applicera inte läppfodringsvägen förbi läpparnas naturliga linjer i ett försök att göra dina läppar större eller poutier. Naturligtvis är stora, pouty läppar som de som tillhör Angelina Jolie alla raseri. Men när du ritar en läppplan som går långt utanför din egen naturliga läpplinje, kan den se ganska udda, speciellt då din läppstift faller under dagen.

Talar av din naturliga läpplinje, när du applicerar läppfodret följer du bara med din naturliga läpplinje med läppfodret för att skapa den mest naturliga utseendet, men tryck inte för hårt när du applicerar läppfodret, som en alltför kraftfull applikationsstil är vad som kan skapa en linje som är för mörk och för hård utseende. Om linjen kommer ut snett, smutsar du bara av läppfodret försiktigt med varmt vatten och börjar igen. Du behöver inte dra över samma rad otaliga gånger . Kom ihåg att du går för subtilitet och mjukhet i ditt utseende, inte hårdhet eller överskott. Mindre är mer, som det gamla ordspråket säger, kanske speciellt när det gäller att applicera läppfodral.

4.

Överväg att experimentera med några olika nyanser av läppfodrer tills du hittar en (eller några) som verkar förbättra din hudfärg och läppfärg bäst. Men om du ska köpa mer än en läppfodral, notera att det inte finns något behov av att spendera för mycket pengar på varuhusets läppfodral när läppfibrerna som finns tillgängliga på ditt lokala apotek eller rabattbutik också kommer att finnas i varumärken och arbeta lika bra som de mer kostnadseffektiva varuhusversionerna.

Tips och varningar

  • Om du har några frågor om hur du applicerar läppfodral, kan alltid fråga din mamma, syster och / eller en betrodd god vän för deras inmatning, men var redo åtminstone att lyssna på deras råd, även om du inte äntligen följer den.
  • Lip liner kan förbättra en blick, men den kan också appliceras felaktigt på ett sätt som tillkännager världen: 'Look! Jag har på sig läppfodral! ' Läs den här artikeln för tips om hur du använder läppfodret på subtila, smickrande och tilltalande sätt.