Tips för långa lockiga hår frisyrer

 

Håll håret fuktat

Varje frisyr kommer att bli lättare att dra av om ditt hår är i sterilt skick. Långt, lockigt hår har en tendens att torka ut, så sätt det regelbundet och använd en djup balsam minst en gång i veckan. En djup balsam penetrerar noggrant hårskalan, släpper hårets nagel och skapar frizz-fri hår. Ett prisvärt alternativ till dyra bastuaggregat är att använda din standard dagliga balsam och mätta håret. Stryk håret och applicera en dusch keps i 20 minuter till en timme. Om du gör detta kommer du att lämna jämna och hanterbara lås som gör det enkelt att skapa frisyr.

Rätt verktyg

I stället för att borsta eller kamma håret med en vanlig kam, Använd en bred tandkam, som separerar dina krullar utan att lägga till frizz. Den här metoden kommer också att hindra att håret bryts. Om du vill blöda håret regelbundet, är en diffusorfäste en bra investering eftersom det ökar volymen till dina krusningar och låter håret torka jämnt, jämnt. Ett vanligt munstycke för blåsörkar bidrar bara till frizz.

Tvätta nätsladd

Shampoo och konditionera dina lock och sedan handdukstorka. När håret är fuktigt, använd en styling creme, med fokus på ändarna, precis som du skulle med balsam. Ta håret i en hästsvans och vrid in i en chignon, säkra håret med en hårelastisk. Försök att använda de släta hårelasterna som vanligtvis är märkta som 'ouchless', vilket orsakar mindre brott. Sova på håret så här. På morgonen avlägsna elastiken och du kommer att avslöja släta krullar. Undvik att borsta eller kamma genom krullarna, vilket kan lägga till frizz. Använd istället bara en glansprodukt och arbeta med håret med fingrarna för polska.

Messy Bun

En rostig bulle kan bäras dag eller natt och ser bra ut även med formellt slitage. Många kändisar rockar en rostig bulle på den röda mattan. För att skapa det här utseendet, slät torrt hår genom att köra ett brett kullstång genom det eller sätter håret i stora rullar, vilket ger dig ultralätt krullar som är lätta att arbeta med. Smala krölar med ett glansserum och samla hår i nacken. Sätt håret i en hästsvans och säkra med en hårförstärkning. två lika snitt och dra åt den motsatta sidan på ett löst sätt, säkra ändarna med bobby-pinnar. Gör detsamma på andra sidan. Resultatet är en lös, rörig bulle som fortfarande läser polerad nog för en skoldans eller formell händelse . Att ha långt, lockigt hår kan vara en strid, för utan rätt skötsel och verktyg kan det bli skadat och orubbligt. Håll frizz i bukt genom att prova ut snygga frisyrer som visar upp din naturliga struktur istället för att skada håret genom att räta ut det. Det finns inget som långa krullar som strömmar i vinden, så håll din tam genom fuktighet och upprätthålla vanliga hårklippningar.