Anpassade silikonarmband

 

Historia

Silikonarmband blev populär 2004, då Lance Armstrong Foundation utvecklade Livestrong-armband. Armbandet utvecklades och skapades av Nike och dess reklamföretag som en del av 'Wear Yellow, Live Strong' -kampanjen. Sedan populariteten av Livestrong-armband har andra fonder använt silikonarmband för att främja deras orsaker.

Betydelse

Silikonarmband finns i bulk från många merchandisingföretag och säljs vanligen som 'medvetenhetsarmband'. Ett team, företag eller stiftelse kan köpa dessa armband till ett litet pris och sälja eller distribuera dem för att skaffa pengar för grunden eller medvetenheten om dess orsak. Om du är intresserad av att köpa kiselmedvetenhetsarmband i bulk, se avsnittet Resurser nedan eller sök efter 'Anpassade armband' i din favorit sökmotor.

Missuppfattningar

Det har blivit ryktat att silikonarmband betyder vilken sexuell handlingar tonåringar är villiga att delta i. Till exempel är rött ryktat för att beteckna en knäppsdans, lila ryktas för att beteckna kyssning och svart ryktas för att beteckna samlag. I Florida bannades silikonarmband i många offentliga skolor som ett resultat av dessa rykten. Enligt Snopes.com kan webbplatsen ryktas bakom rykten - men huruvida dessa tonerkoder är en utbredd epidemi är inte bevisad.

Typer

Vissa välgörenhetsorganisationer har armband i samband med en specifik färg. Livestrong-armbandet är till exempel ljusgult i färg. Andra färger associerade med organisationer inkluderar röd och blå för epilepsi, blå och vit för orkanen Katrina, rosa för bröstcancer, röd för aids och grön för njurs donation. Även om det inte finns någon regel att använda färgen på en annan grund eller orsak på ett annat armband, kan dina armband bli förvirrade med de som är förknippade med mer kända orsaker.

Varning

Om du köper kiselkänslighetsarmband online , kontrollera att webbplatsen är pålitlig innan du spenderar några pengar. Se till att du skickar din betalning via en säker webbplats och att du har fått en demonstration av den färdiga produkten och färgen innan du köper armband i bulk. Fråga företaget om dessa armband kommer att vara en kvävningsrisk för barn under 3 år och om så är fallet, be om att de tydligt skriver ut denna information på etiketten. Silikonarmband eller silikonarmband är populära gummerade armband som vanligen visar namnet på en organisation som är etsad i framsidan. Silikonarmband, gjorda av en mängd olika anpassningsföretag, är ett lukrativt sätt för ett företag att tjäna pengar på att sälja produkter i bulk. Silikonarmband finns i många färger med ett personligt meddelande präglat på utsidan. De flesta armband är gjorda av 100 procent silikon och är väderbeständiga och vattentäta. De mest populära silikonarmbanden är Livestrong armband, skapad av Lance Armstrong Foundation 2004.