Bästa sättet att få en jämn tan i en solarium

 

Lotioner

Se till att du applicerar solarium på alla delar av kroppen. Om du har bråttom kan du tendera att applicera lotionen till bara dina armar och ben. Områden som du undviker kommer inte att sola jämnt i samma intensitet som andra kroppsdelar, speciellt om du använder solbränna som innehåller brons eller acceleratorer som ger din kropp en glöd eller bronserad utseende efter din session. Fuktgivande hela kroppen förlänger tanans liv och kan hjälpa dig att utvecklas jämnt.

Garderob

Om du vill utveckla en jämn solbränna, överväga vad du har på dig när du solbränner. För bästa solbränna, gå naken. Utan kläder är du fri att suga i sängens strålar utan kläder som kan komma i vägen för solning jämnt. Om du bär underkläder eller baddräkt, riskerar du att utveckla solbränna. Om du använder en handduk till täcker områden i din kropp, även om du kommer att få några av sängens strålar genom handduken, kommer solbränningen inte att ha en jämn färg överallt.

Positioner

Medan du ligger i solarium, s viktiga att byta position. Om du ligger i sängen framför hela sessionen, kommer kroppens sidor inte att få samma jämnhet som resten av kroppen. Medan du solbränna, byt till att ligga på din sida halvvägs genom din För att undvika veckor som kan brinna på kroppen, flytta dina lemmar ofta.

Stående garvningsbåtar

Om du fortsätter att få problem att få en jämn solbränna, överväg att använda en stand-up solarium varje par sessioner. En stand-up-båt tänder alla 360 grader av din kropp. De områden som du oftast saknar kan lätt nås. Om du är orolig under dina armar, höja armarna genom hela din session. Tänk på att din tid i stand-up-båsen borde vara kortare än vad du är van vid. Områden som har blivit missade under dina ordinarie sessioner kommer lätt att brinna om du sola för länge i stand-up-garvningen. Du älskar att sola, men upptäck att du inte alltid får en jämn solbränna. Det är väldigt viktigt att du kan njuta av upplevelsen samtidigt som du kan få resultat att visa för det. Här är några tips om hur du kan se till att du får det ensbrun du har önskat.