Hårklippningar för män med en retande hårlinje

 

Shaggy Bangs

Ett bra sätt att camouflera en receding hårlinje är att göra det med en rak hårklippning med shaggy bangs som döljer den faktiska hårlinjen. Tänk på några kända skådespelare, som Owen Wilson och Charlie Sheen. Båda har avtagande hårföremål som du inte märker på grund av deras hårda hårklippningar som lägger tonvikten på håret. Gå till din frisör med en bild av en av dessa skådespelare och be att han klippa håret kort, men lämna framsidan av håret något längre.Detta sätt kan du stile det framför hårlinan för att förringa det.

Volymera

Om du märker lite av en avtagande hårlinje, överväg att välja en hårklippning som möjliggör mer volym upp toppen. Fråga din barberare på ett snitt som är kortare på sidorna, med toppen håller sig lite längre. Sedan, när du går på stilen ditt hår efter en dusch, infusera ditt hår med en liten mousse och använd sedan en hårtork till torka håret när du kamar det upp och ut. Detta utseende kommer att lura ögat för att se mer hår än vad som faktiskt finns där, vilket gör att det ser ut som om du fortfarande har ett fullt hårhår. Det kan ta lite övning att lära sig att använda en hårtork, fråga bara din signifikanta andra för att ge dig en snabb lektion.

Buzz Cut

Om du reced Innehav hårlinjen stör dig inte så mycket som hur det gör resten av ditt hår utseende, överväga en buzz cut. En buzz cut, där hela huvudet är rakat kort, kan hjälpa din avtagande hårlinje att bli kamouflerad tillsammans med annat kort hår, så det finns ingen klar skillnad mellan längden på det avtagande håret och resten av ditt huvud. Det kan också faktiskt får dig att se yngre ut med kortare hår som påminner om hårklippningar som du kanske har fått som tonåring och ung vuxen. Fråga din frisör om en 1 tum lång längd.

Rakad huvud

Om din avtagande hårlinje verkligen stör dig, det kan vara dags att raka huvudet helt. När du rakar huvudet använder du en rakhyvel för att få en helt skallig look. Det kan vara till hjälp för att se till att allt hår är detsamma. med ett helt skallet huvud så kommer det inte ens att märka att hårlinjen minskade eller att du förlorade hår framförallt. Det kan tyckas som en stor förändring först men du kommer säkert att finna att när du har rakat huvudet skalligt att det är bekvämt, lätt att underhålla och en bra kamouflag e för håravfall på grund av en minskande hårlinje. En avtagande hårlinje kan vara pinsamt för vissa män som tidigare hade ett frodig hårhår. Du kan dock camouflera din receding hårlinje genom att klippa den på ett sätt som tar fokus utanför hårets linje så att du ser ut som om du har mer hår i allmänhet. Fråga din frisyrer för en minskande hårklippning för att få lite av det förtroendet tillbaka.