Hur berättar jag skillnaden mellan en original handväska från en knock-off?

 

1.

Kontrollera sömmen. Den första platsen för knock-off skapare fumlar är sömmen. Vanligtvis är det av dålig kvalitet eller inkonsekvent med den ursprungliga tillverkarens färg eller plats. Titta på alla stygn för dåligt utförande.

2.

Undersök märkningen. har ofta felstavade ord eller inkonsekvent placering av etiketterna. Om du har tid studerar du rätt etiketter för påsarna du är intresserad av att bättre jämföra de två.

Kontrollera De små detaljerna. En typisk designer handväska kommer att ha logotyper tryckta på platser som nitar eller dragkedjedrag och knock-off-tillverkare tittar ofta över de små detaljerna.

4.

Känn det Materialet. Även om tyget kan vara äkta läder, kommer det säkert inte att vara från samma läderkvarn i Italien, och du borde kunna berätta skillnaden. Många knock-offar känner fortfarande stilla.

5 .

Undersök förpackningen. Lyxbutiker erbjuder sina kunder en köpupplevelse utöver sina högkvalitativa varor. Om du köper en begagnad handväska, be om att se originalförpackningen. s bör innehålla lådor, en mjuk väska för att hålla damm från handväskan och vävnadspapper, ofta med märkeslogotypen.

6.

Leta efter rätt pappersspår. De flesta designerväskor levereras med äkthetsintyg och andra broschyrer om varumärket. Den person som säljer påsen ska också ha ett original kvitto.

Designerns knock-off-verksamhet blomstrar i Amerika. Amerikanerna är den näst största köparen av knock-off-varor i världen. Knock-offs erbjuds på olika prispunkter och kvalitet, så antar inte bara för att något är äkta läder och över 200 kronor att det är äkta. Det är inte alltid möjligt att berätta en falsk från den riktiga saken, men det finns berättande tecken att leta efter.