Hur man använder vinäger för vacker hud och hår

 

Hur man använder ättika för vackert hud och hår.

1. Använd ren äppelcidervinäger som hårspolning för att stimulera tillväxten. När hårsäckar blockeras i hårbotten, förbjuder det hårväxt och kan orsaka mjäll. Äppelcider vinäger kommer att rensa täppt hårsäckar.

2.

Späd äppelcidervinäger genom rent vått hår och låt torka, skapa kropp, studsa och skina.

3. Använd ett stänk av vit ättika i badvatten för att läka kliande hud från eksem och psoriasis. Både vit och äppelcidervinäger hjälper också till kvinnliga irritationer, när en liten mängd ättika läggs till badvattnet.

4. Ta ett äppelcidervinägertillskott när huden har en plötslig utbrott. Detta tillskott kommer i form av en tablett och hjälper huden att rensa upp snabbare. Förutom att främja tydlig hud ökar äppelcidervinäger leverns hälsa, vilket filtrerar bort toxiner och ökar metabolismen, vilket hjälper blodcirkulationen.

5.

Späd 1 msk. av äppelcidervinäger i 5 matskedar vatten. Använd detta som en fläckbehandling för ansikts- och kroppsbrist.

Tips och varningar

  • Äppelcidervinäger ökar ämnesomsättningen när de tas in. Kosttillskott kommer i tablettform och finns i vitamin- och näringsgången hos de flesta apotek eller livsmedelsbutiker. Äppelcidervinäger kan smälta om du spädar ättika i vatten (2 tsk. Äppelcidervinäger per 16 oz. Vatten). Eller börja använda vit eller äppelcidervinäger på sallader.
  • Undvik kontakt med ögonen. Skölj omedelbart med vatten om kontakt uppträder. Applicera rak vinäger kommer att irritera huden, så utspädd som anges (1 msk vinäger till 5 msk vatten).
  • Vinäger är fermenterad frukt som kan användas för att avlägsna rester från hårbotten, håret, ansiktet och kroppen. Vinäger är högt i kalium, vilket hjälper till vid avlägsnande av bakterier. Vinäger avlägsnar smuts, döda hudceller och överflödig olja. Genom att integrera ättika i din normala skönhetsrutin kan du förhindra åldrande, akne och produktuppbyggnad i hår och hårbotten.