Hur man applicerar hårgel på en kvinna

 

1.

Ge rakt hår ett extremt snyggt utseende med hårgel. Avlägsna försiktigt nytt shampooat hår med en kam. Placera en kvarts stor mängd gel i handflatan. Gnugga händerna ihop och gnid sedan händerna över håret och sprida gelén. Kamma igenom ditt hår igen för att jämnt fördela gelén genom strängarna. Använd en handhållen hårtork med diffusorfäste för att torka håret och kamma ditt hår ett avsnitt åt gången tills det är torrt. Den färdiga frisyren blir mjuk och glänsande.

2.

Styr kortare 'flyga' håret i templen och pannan genom att använda gel. Efter att ha skapat den önskade frisyren, lägg en liten mängd gel på dina fingertoppar. Lätt slå gelen på ditt hår i pannan och templet. Använd en hårborste för att borsta det gelade håret ordentligt på plats.

3.

Lägg till definition och glans utan frizzing naturligt lockigt hår. Fördela inte mer än en matsked gel i vått, naturligt lockigt hår. Blot överskott av fukt från håret med en handduk (utan att använda friktion). Använd dina fingrar för att kamma genom håret, se till att allt hår är lätt belagt med hårgelén. Tillåt ditt hår att lufttorka eller använd en hårtork med diffusorfäste för att torka håret utan att använda hårkam.

4.

Förbättra vågigt hår med sofistikerat och kontrollerat se. Kamma eller borsta rent, torrt hår i önskad frisyr. Gnid ett tunt lager av gel på borsten i en naturlig borsthårborste. Använd hårborsten att borsta genom håret, fördela gelén. Vågigt hår kommer att förbli på plats hela dagen.

5.

Använd hårgel för att skapa romantiska lockar. Dela ditt rent hår (fuktigt eller torrt) i sektioner med hårkam. Applicera gel på varje sektion och kamma igenom en gång. Rulla hårsektionen på en stor rulle. Upprepa tills allt håret rullas säkert. Låt ditt hår torka naturligt eller använd en hårtork för 'motorhuvud stil'. Ta bort rullarna från ditt hår när gelen har torkat. Stil håret med dina fingrar eller kam genom mycket lätt för att lossna krullarna något. För smalare, ringlet krullar, använd mindre rullar.

6.

Skapa en avslappnad look till platt hårt hår. Applicera jämnt fördela hårgel i hela hårets strängar med fingrarna. Använd en kamma för att separera håret i sektioner. Kamma genom ett avsnitt för att avlägsna det och platt järnet hårstycket. När du närmar dig slutet av sektionen roterar du din handleds u0026 # xBC; vrid på ändarna av ditt hår. Repetera med de andra delarna av håret tills allt håret har stylats.

Tips och varningar

  • När du skapar en frisyr som ska kammas eller borstas efter att gelen har applicerats, se till att gelen du använder är en alkoholfri formel som ger en flexibel hållning. Du ska inte bara bryta hårsträngarna och skada den hår, men din färdiga stil kommer att röra sig naturligt och vara mjuk vid beröring.
  • En mängd frisyrer kan skapas genom att använda hårgelé. Till skillnad från många hårsprayer kan hårgeler ge kontroll till antingen ett mindre hår eller hela strängarna. Med några enkla tekniker kan vilken hårtyp som helst förbättras.