Hur man äter vägen till vacker glödande hud

 

1. Häll lite varmt vatten (kontrollera att du inte tillåter att det blir heta brännskador är alltid en dålig sak) i en liten kopp efter eget val och kläm en halv citron ( försök rulla citronen runt på bordet för att få mer juice ut ur det) och dricka det ..... Du kan till och med börja morgonen med en kopp russin som har blötts i vatten över natten.

2.

Te tid! Ha minst två koppar te på en dag några kraftfulla teer som hjälper till att rengöra din kropp av alla dessa otäcka toxiner (när dessa toxiner är borta kommer du att ha en vacker glödande hud.) Använd tumeric, neem, fennikel och horsetail.

3. Ät dina grönsaker och frukter råa och var noga med att hålla fast vid matar med högt vatteninnehåll som morötter, sallad , gurkor och kombinera dem med en citronsaft och olivolja dressing.

4.

Om du har en torr hud, försök att äta några rostade nötter som pumpafrön, havsfrön eller även solrosfrön detta kommer att ge din hud en glöd samt en mjukare hud.

Många människor tenderar att tro att dyra skönhetsprodukter kommer att ge dem vacker glödande hud, men sanningen ska berättas om vad du sätter i kroppen för att få underbar, felfri glödande hud. När du äter en rå kost av bara frukter och grönsaker hittar du din akne, torr, fläckiga hudproblem försvinna utan spår.