Hur man blir en professionell modell

 

1.

Den viktigaste delen av att bli modell är rena tydliga bilder av dig själv att handla till byråer. Dessa bilder kan inte vara av någon ghettotyp och är så suddig som jag har sett mycket av det här i branschen från nykomlingar. Du måste bestämma är detta vad du verkligen vill göra som en karriär eller är det bara för skojs skull eller en hobby. Detta kommer att avgöra hur mycket tid och ansträngning du kommer att lägga in i din handel.

2.

Som du har fattat ditt beslut att bedriva en karriär som en professionell modell, Första uppgiften är att hitta dig en bra fotograf och det betyder inte en vän med en dyr kamera eftersom dessa byråer kommer att hämta upp det med en gång. Precis som något jobb har de blivit utbildade för denna typ av arbete. Så skjut några bra bilder. Det säkraste att göra är att börja med en fin enkel ren, klar huvudskott och minst en hel kroppsskott men inte en naken. För kvinnor kanske en badpaket och för män något i ett par shorts. Nästa sak skulle vara att göra den här bilden synlig för att se ansiktet tydligt och detsamma för kroppsskottet. Standard bildstorlek i branschen är 9x12 portföljstorlek.

3.

Nästa steg skulle naturligtvis vara att hitta en byrå för att skicka dessa bilder till. Tja här går du. Jag skulle söka på google och skriva in modelleringsbyråer i ditt område. För mig skulle det vara modelleringsbyråer i New York City. Här är ett annat alternativ till www.modelsmart.com och av en modelleringsbyråbok som har listan över alla modelleringsbyråer i NYC. På den här webbplatsen får du en lista över mestadelsmodellerna i NYC: www.formodels.com.

4.

Nästa skulle du läsa vad byråerna handlar om. Arbetar de med manliga och kvinnliga modeller? Vad är kraven i det organet för att de ska kunna representera dig. När och om de har ett öppet samtal. (Ett öppet samtal är en gjutning för någon som vill bli en professionell modell). Byråerna brukar hålla ett öppet samtal en gång i veckan eller månaden för personer som de bjuder in för att komma in eller gå in i och visa sina bilder och byrån bestämmer om de vill representera dig eller inte som en av deras modeller.

5. När du har valt de byråer som du ska gå till det öppna samtalet som inte har avtal eller begär en bild, så om de gillar dig ringer de dig för att komma in. Vad du vill vara säker på att du går och är så artig och professionell som möjligt. Titta inte som någon annan än dig själv. De kommer att se rätt genom det. Se till att du ser naturligt ut utan att få sminka dem så att du ser din naturliga skönhet. Klä enkelt, inte alltför klädd, det här är inte en klänning att imponera på. Kom ihåg att de ser och har så många modeller som de hanterar dagligen, de har inte tid att slösa. Lita på mig att de kommer att få rätt till punkten och ibland kan du känna dig som en idiot men från min erfarenhet oavsett vad som håller Det enkla, korta och söta även när de rippar dig, tacka dig för deras tid. Kanske fråga dem vad det är de letar efter och vad de tycker du behöver förbättra för att de ska överväga dig eller någon annan byrå jag letar efter.

6.

Förtroende. Jag kan inte understryka detta tillräckligt. Gå in som om det var en jobbintervju. Säg hej och ge ditt namn genast och berätta för dem vad du där för och vem du skulle se. Smile och visa de päronblöta vita. Inställning är allt som också kommer att säga mycket om dig och kan göra eller bryta dig. Förtroende är i allt inte bara ord. Har dina bilder praktiska att visa. Om du vill göra ett riktigt intryck har du ett portföljfall som en 9x12 en med 8,5 x 11 bilder i den. Detta visar dem eller i alla fall får dem att tro att du är en modell eller har gjort det tidigare.

7.

Ljuga inte när de ställer frågor. Kom ihåg ditt nya på detta inte dem. De flesta lögnare fångas upp i det någon från början av konversationen mot slutet. Detta kommer att förlora stora brownie poäng. Ärlighet i början är nyckeln tills du lär dig att företaget inte ligger eller du kommer till och med fånga dig själv. När du väl har gått över det öppna samtalet och träffat agenten och de inte har fått dig ett svar på platsen. Jag brukar vänta 3 dagar och ringa dem tillbaka och berätta för dem vem jag är och fråga dem om de har fattat ett beslut, men använd inte det ordet kanske bara ringa och säg ditt samtal att följa upp det öppna samtalet när du mötte etc

8.

Det sista steget när du blir den modellen ska du alltid ständigt skicka dina bilder åtminstone vart tredje månad, eftersom trenderna förändras så har. Se till att du anpassar dig till att vara mångsidig det här låter dig chansen att modellera för alla. Om du inte hittar din nitch-marknad med din nya agent och pound den trottoaren. Se vad du äter och träna smart. Kom ihåg att konkurrensen i branschen är lika dålig om inte värre än Jag skulle kunna fortsätta jobba på och på och gå in i mer detalj, men vill hålla det kort och till bra. Lycka till och få dem. Om du har några ytterligare frågor, kontakta gärna mig.

Tips och varningar

  • Se till när du landar din byrå och du ska skjuta din portfölj. Fråga din agent vad det är de letar efter i skottet och hur de marknadsför dig? vare sig det är högmodigt, kommersiellt tryck, redaktionellt, landningsbanan etc. hitta sedan fotografen som kan skjuta den antingen genom din agent som jag föreslår så att du inte slösar bort pengar att behöva skjuta igen.
  • Håll dig frisk och i form. (menar inte att svälta dig själv), bara äta bättre. Drick mycket vatten och låt läsk vara ensam. Det kommer att bryta ut din hud.
  • Öva olika ansiktsuttryck i spegeln så att den blir naturlig och inte stel. / li>
  • Kom ihåg det du lägger på någonting är vad du kommer att få ut av det.
  • Gå inte ut där du försöker vara en diva. Lita på mig att du inte är och kommer inte att vara länge och det är en stor avstängning.
  • När du går till fotografering, gå aldrig ensam om under 18 år. Även om äldre och du inte säkert kommer med några en med dig om det är tillåtet eller kanske din agent kommer att träffa dig där.
  • Det här är en farlig bransch, en hel del weirdos där ute, så det är möjligt att vara vaken men inte alltför skyddande.
  • Om du inte är bekväm med en fotograf som skjuter din portfölj eftersom han vill skjuta naken. Kontakta sedan din agent och få exakta detaljer om vilken typ av bilder de vill att du ska skjuta. Kom ihåg att din agent vet att deras kunder vill ha och behöver.
  • Bli inte upptagen i dricks och droger.
  • Så många unga kvinnor och män vill fortsätta den drömmen om att bli nästa supermodell, men vet inte hur eller ens var man ska börja. Detta är alltid den svåra och knepiga delen. Tja inte längre. Jag kommer att ge dig tips som jag modellerar i NYC professionellt. Nej det är inte en lögn eller skämt.