Hur man får sexiga sommarben

 

1. Ta bort dina döda, torra hudceller från benen med en naturlig borstkropp för att avslöja glödande mjuk hud. Innan du kommer i duschen, ta borsten och försiktigt borsta i en cikrulär rörelse och följ med en trevlig varm dusch.

Nu är det dags att använda någon olja efter eget val (Jag gillar att använda olivolja) och applicera på benen och ta ut en ny rakhyvel och raka från anklarna uppåt. Du kan också använda hårbalsam för att mjuka ditt ben hår.

När du kommer ut ur duschen är det dags att försiktigt klappa dina ben torr, gnugga inte och nu Applicera en lotion efter eget val och när lotionen är torr är det dags att applicera lite jojobaolja.

4.

Om du känner för det kan du göra lite yoga eller lite annan typ av träningsprogram om du seriöst låt benen gå under vintermånaderna och var noga med att exfoliera varje annan dag.

Med vintern äntligen borta och våren har nu sprungit sin tid för att börja jobba med att få några sexiga sommarben. Det här kommer att ta lite arbete men det är inte för svårt att uppnå ja, det är säkert att du låter dina ben gå på vintern genom att inte raka, vara lat, använd inte lotion eller olja på benen på grund av vinterns blues. Jo jag har skrivit den här guiden för att hjälpa dig att få några sexiga (att dö för) ben för sommaren.