Hur man får smidiga ben och armar för våren

 

1.

Först och främst raka eller vaxa dina armar - du vill inte hälsa på våren med håriga ben!

Om du är rakning, se till att att byta rakhyvel efter varje användning eftersom bladet blir tråkigt. För att göra barberna lättare kan du sträcka armarna rakt upp och med din motsatta hand strama huden tätt för en renare, jämn rakning.

Om du är vax kan du prova bra hem recept för olika Typer av vax.

Innan du duschar (eller i duschen, innan du börjar tvätta), ta en loofah eller en kroppscrub och skrubba dina armar och ben i små, cirkulära rörelser. Du vill inte ha död hud och flingor.

Efter duscha, se till att du sätter på lotion på dina armar och ben. En bra fuktgivande lotion är bra, speciellt om det s från ett varumärke du vet. Du kan också försöka söta luktande lotioner för att lägga till en fin doft.

4.

Om du känner dig lite blek i din klänning, var inte blyg - fortsätt för en solbränna ! Du kan göra det naturligt i solen eller gå till en solarium.

Nu är du redo att gå ut med dina vackra nya armar och ben!

Tips och varningar

  • Se till att du borstar eller använder en loofah innan du tvål, eftersom du vill att den nya huden ska bli ren, inte den gamla döda huden!
  • < li> Experimentera med olika lotioner och se vilka som passar dig bäst!
  • Var försiktig så du inte förblir i solen för länge om du solar - och sätta på mycket solskärm SPF 30 - du vill inte förstöra dina nya ben och armar!
  • Så du gick bara ut och köpte den söta lilla vårklänningen för att behandla dig själv. Men dina armar och ben kan också använda lite behandling, kunde inte de?