Hur man försvinner åldersprickor

 

1.

Köp en överklagande blekkräm. Det finns många märken där ute, men jag köpte nyligen en produkt från Drugstore.com som fungerar bäst för mig. Gå till den här webbplatsen och skriv ordet 'blekna'. På den här produkten hittar du 48 recensioner och räknar. Märkningen är grön och blå. Företaget som tillverkar denna produkt har varit i affärer i mer än 160 år.

2.

När du har redat på varumärket, gör lite internetforskning för att hitta webbplatsen med det lägsta priset. Hitta en webbplats som bär både blekkräm och blek mjölk.

3.

Köp både blekkräm och blekmjölk. Kostnaden för båda dessa produkter på Drugstore.com är mindre än $15,00. Detta är ganska billigt i jämförelse med vissa kostsamma besök på en hudläkare eller sjukhus som specialiserar sig på hudbehandlingar. Du måste lägga till fraktkostnader också, men håll koll på gratis frakt på vissa webbplatser.

4.

Använd produkten som den indikerar på etiketten. Två gånger om dagen är den rekommenderade ansökan för detta varumärke. Var noga med att använda det hela tiden.

5.

Lämna produkten ut på badrumsräknaren så att du inte glömmer att applicera den. Om du inte tillämpar det, kan det inte fungera.

6.

Behandla alla åldersfläckar på en gång. Färgmjölken är lättare att applicera på stora områden som innehåller många åldersfläckar Den blekna grädden kan användas på mindre områden, men båda produkterna verkar fungera bra var som helst på kroppen. Gnid behandlingen helt.

7.

Var patient. Produkterna är inte utformade för att fungera snabbt. En bra blekkräm innehåller hydrokinon och det tar en lång stund att arbeta med ingrediensen. OTC-hydrokinonprodukter innehåller normalt bara 2\% hydrokinon.

8.

Tänk på att vissa OTC-fadekrämer inte fungerar bra på mörk hud.

9.

Håll dig borta från solen medan du behandlar ålders- eller solfläckar. Om du glömmer att täcka upp de behandlade områdena!

10.

Om allt annat misslyckas kan du vända dig till laserbehandlingar eller microdermabrasion. Du måste planera ett möte med en hudläkare eller medicinsk spa och du kan förvänta dig att denna metod är ganska dyr.

< p> 11.

Ett annat alternativ är att ha en hudläkare föreskriva hydrokinonbehandling i en 4\% grädde så att den är dubbelt så stark.

Att bli äldre har det s belöningar och det är problem. För damer speciellt är en av dessa frågor åldersfläckar. Många timmar spenderades under vår ungdom på stranden och vid solarium. Nu betalar vi priset för våra soldyrkande sätt i form av fula små bruna fläckar. Jag hoppas att den här artikeln kommer att kasta lite ljus över hur man ska hantera denna lilla olägenhet.