Hur man går från lockigt till rakt hår i minuter

 

1.

Detta trick fungerar bäst med kort till medium längd, kemiskt rätat hår. Förutsatt att du har stiftkrullar eller vågig frisyr, behöver du en hårborste, silkhuvud och hårspray. Det första du behöver göra är att borsta ut håret och se till att alla krullarna har fallit.

2.

Använd hårspray för att skapa en liten bikupa genom att borsta håret runt ditt tempel i en cirkelrörelse, tills inga ändar är i sikte och allt hår är snyggt inslaget runt huvudet. Tänk på att bikupan inte ska stiga.

3.

Det sista steget är att knyta huvudet halsduk runt huvudet och lämna det i 15-20 minuter. För att se dina resultat, ta bort huvudduken och ta bort håret genom att försiktigt borsta ut det i samma cirkelrörelse. Ditt resultat ska vara väldigt rakt.

Tips och varningar

  • Du kan använda hårnålar för att hålla håret på plats för omslag.
  • Vilken som helst huvudduk är bra, men silkesdukar fungerar bäst.
  • För bästa resultat lämna huvudet halsdukar över natten eller i 20 minuter innan du tar bort.
  • Du behöver inte spendera timmar att blåsa håret för att gå från lockigt till rakt. Faktum är att du kan gå från lockigt till salong direkt inom några minuter, helt enkelt genom att använda saker du har hemma eller kan enkelt köpa hos en skönhetsförsörjning eller varuhus.