Hur man ger ditt hår till Lås av kärlek

 

1.

Först lär du dig mer om organisationen. Besök deras hemsida (en länk finns under resursdelen i den här artikeln). Du kan också hitta personer i din familj eller gemenskap som tidigare donerat håret till Locks of Love. Om så är fallet, prata med dem om deras erfarenhet.

2.

Se till att ditt hår passar de kvalifikationer som ska doneras. Blekt hår kan inte doneras, till exempel. En fullständig lista över regler finns på Lås av kärlekens hemsida.

3.

Bestäm hur mycket hår du vill donera. Minsta längden är 10 tum och det finns ingen maximal längd. Ju mer bättre!

Sätt ditt hår i en hästsvans eller flätan och skär lite över hårbandet (allt donerat hår måste vara i en hästsvans eller fläta för att bli accepterad)

5. Sätt din hästsvans eller fläta i en plastpåse och förseglat kuvert och skicka ditt hår till Locks of Love. Många frisörer kommer att göra det här för dig. Om inte adressen är:
234 Southern Blvd.
West Palm Beach, FL 33405

6.

Luta dig tillbaka och njut av ditt nya korta hår. Du kan sakna ditt långa hår först, men föreställ dig bara den glädje du tar till ett barn som inte kan odla sitt eget hår.

Tips och varningar

< li> Ditt hår måste vara rent och torrt innan du skickar till Lås av kärlek Lås av kärlek är en underbar organisation som ger hårbitar till barn som lider av medicinsk håravfall. Du kan hjälpa denna organisation att bygga upp hopp och förtroende för barn genom att donera ditt eget hår och här är det hur ...