Hur man gör en bra hemma mask / skrubba

  Ok, först, eftersom jag är en tät wad, hittade jag en tupperware skål i mitt skåp, så att mina rester kunde förseglas och återanvändas. Jag samlade sedan mina produkter .......

2.

Jag krossade min aspirin i min skål. Jag använde 4 eftersom mitt ansikte är akne benäget och för tillfället bröt ut. Jag skulle säga mer eller mindre beroende på antalet utbrott du har.

3.

Sedan hällde jag kanske en matsked och en halv honung i min aspirin och rörde mig om. Som du kan se är det ganska tjockt, så ........

4.

Jag hittade sedan lite yoghurt i mitt kylskåp. Jag grep den första som jag såg som just råkade vara jordgubbspannan och pojken gjorde det lugnet himmelskt! Jag dök ut en liten mängd ..... kanske 2 matskedar i min skål. Jag rörde mig och döpte helt enkelt mina fingrar in i den och kakade den på mitt ansikte! Här är där gurkorna kommer in ...... lägg dig tillbaka och lägg dina kylda gurkor över ögonen för att minska eventuell puffiness du har.

5.

Vänta ca 10 minuter och skölj sedan av med en varm tvättduk. Jag älskade det här eftersom yoghurt gav det en kylningseffekt. Jag kände precis som att jag hade en professionell spa dag!

Tips och varningar

  • Om du ville göra en skrubb skulle jag förlora yoghurten och använda bara aspirin och honung för att göra en tjock grov konsistens. Jag skulle också föreslå att du använder mer aspirin i det för att få mer exfoliering !
  • Hej damer! Jag bestämde mig för att vara en labbrottning för dina tjejer att hitta en bra hemma mask! Jag är ALL om att spara pengar men samtidigt vill jag se bra ut, så här var min gå och det jag hittade!