Hur man gör ett epilatorarbete

 

1.

Ladda epilatorn för den tid som anges i anvisningarna. Många epilatorer måste laddas i 12 timmar eller mer innan de kan användas för första gången.

2.

Kontrollera det område av din hud som du kommer att epilera för att göra Visst är det rent och torrt. Eventuell smuts eller skräp på huden kan täppa till epilatorn. För att ta bort håret mer effektivt, exfoliera huden för att ta bort döda hudceller före epilering. Detta kommer att avslöja mer av håret och göra det lättare att ta bort håret med epilatorn.

3.

Koppla loss epilatorn från laddaren. Sitt bekvämt och sätt på epilatorns strömbrytare.Detta startar ledningarna ovanpå epilatorns spinn. Dessa snurrande trådar är vad som kommer att dra ut håret. Placera epilatorens rörliga övre del på det område där du vill ta bort håret.

4. Flytta epilatorns huvud sakta över huden i riktning mot hårväxten. Detta minimerar sannolikheten för att få inåtgödda hår senare. att passera epilatorn över området flera gånger för att nå alla håren.

5.

Stäng av epilatorn om den fortfarande körs men inte drar ut håren. det är avstängd, leta efter hår som sitter fast i ledningarna. De kan borstar bort med rengöringsborsten som kommer med de flesta epilatörer. Om du inte har en rengöringsborste, blåsa håren bort eller vänd epilatorn upp och ner och kör den för att få håren att falla ut ur ledningarna. När de lösa håren är ute kan den sättas på och användas igen.

En epilator är en mekanisk enhet som drar ut oönskade hår och drar ut det genom hårsäckarna. Håret tas bort med roten intakt, vilket gör att håret växer långsammare än om det rakas på ytan av huden. Många epilerar hudens ben eftersom det kan göras med mindre frekvens än rakning och anses vara mindre smärtsamt än vaxning.