Hur man gör ett justerbart armband

 

1.

Bestäm först storleken på det justerbara armbandets storlek. Även om det är justerbart, vill du ändå ta hänsyn till den person som kommer att bära den. Om du till exempel gör detta armband till din lilla lilla vän vars handled mer liknar en fågel än en verklig människa s , du kan använda färre länkar. Å andra sidan, om din vän är en hälsosam kvinna som många av oss där ute, lägg till fler länkar i enlighet därmed. Detta armband mäter 9-1 / 2 inches lång.

2.

Samla dina länkar, som helt enkelt delar upp ringar eller nyckelringar! Dessa är lättillgängliga på hantverksbutiker eller till och med hårdvaruaffären. Jag använde hamrade split ringar för att göra detta justerbara armband, som har en crinkled leta efter lite mer blixt. Du behöver också en tillräckligt stor hummerkloss som när den är öppen passar över delade ringar.

3.

För att göra detta justerbara armband använde jag 11 splitringar som mäter 25 mm (nästan 1 tum) diameter. Du kan också använda mindre delade ringar, du behöver bara mer av dem. När du använder mindre delade ringar kan du också använda en mindre hummerkloss.

4.

Använd fingrarna eller en splittringstangent genom att öppna den första ringen. Medan du håller delningen öppen, släpper du en annan delad ring och flyttar den tills de två delade ringarna är ordentligt anslutna. Det är som att lägga till en nyckel till nyckelring, bara lite annorlunda eftersom det är två delade ringar. Men det är samma idé!

5.

Fortsätt att koppla delade ringar tills du har önskad längd för ditt armband. Lägg låsen i ena änden. Du kan nu fästa Låset på någon av de splittrade ringarna gör det perfekt justerbart! Eftersom det här är ett djärvt, litet armband, gillar jag flera länkar att dängla från slutet, så även om du gör ett justerbart armband till din lilla vän, lägg till några extra.

Tips och varningar

  • Bestäm den ungefärliga längden för ditt armband för vem som ska bära den och lägg till några länkar för extra jingle jangle.
  • Använd mindre delade ringar och lås för ett mer känsligt utseende.
  • Se till att din lås passar över delade ringar.
  • Hur ofta har vänner frågat dig att du bara ska göra dem till ett armband för att finna att du har missbedömt storleken på deras handled? Armbandet är antingen för stort eller för litet. Här är det sättet att göra ett justerbart armband som är så enkelt. du kan ge det till vem som helst, oavsett deras polstorlek!