Hur man gör lukten av parfym senast

 

1.

Köp ett litet badkar med petroleumjelly för att hålla på samma plats med din parfym. Se till att du får bara vanlig petroleumgel eftersom vissa är gjorda för barnkammare. De brukar ha doft och lukten kommer inte att blandas bra.

2.

Ta en bit av petroleumjellyan på fingertoppet och gnugga det på dina pulspunkter. De vanligaste fläckarna är baksidan av handleden och något bakom öronen.

3.

Spraya eller torka parfym eller cologne på toppen av petroleumjellyn och du bör vara bra för hela dagen. Jag vet att petroleumjelly är mycket billigare än parfym och cologne och plus eliminerar behovet av att bära dina parfymflaskor överallt där du går.

Tips och varningar

  • Använd aldrig petroleumgel på öppet öm eller skrapa.
  • Parfymen luktar så bra först, men jag tycker att när dagen går förbi, slutar det inte. Jag har även en dyr designer parfym som inte stannar över några timmar. Jag försökte till och med spruta den på mina kläder och det var fortfarande inte. Jag ville inte fortsätta spruta och beta mig själv. Alla dessa kemikalier kan inte vara bra för din hud och kläder och det är dyrt. Vem har råd att använda 1/2 en flaska i veckan? Jag upptäckte en gammal hemlighet att använda mindre och göra det längre.