Hur man hittar rätt Foundation Shade för afroamerikanska kvinnor

 

1.

FRÅGA NÅGON HJÄLP FÖR ATT SÖKER FÖR DEN RÄTTA FONDEN SHADE.

Oavsett om du är i ett köpcentrum eller apotek kommer det att finnas någon som arbetar specifikt i skönheten och sminken. De är ofta medvetna om den utmaning som afroamerikanska kvinnor har för att hitta rätt stiftelse och ofta kan vara till stor hjälp. Men för att vara på den säkra sidan, fråga dem om de har erfarenhet av detta Om inte, be om att fråga någon som kan vara mer hjälp. Om du är i ett apotek är det osannolikt att det kommer att finnas mer än en person tillgänglig för att hjälpa.

2 .

TESTA NÅGRA FOUNDATIONSKADAR.

När du testar nyanser väljer du minst 3 som du tycker matchar din hud och dina undertoner. Applicera varje från din kindben till din käftlinje - intill varandra. Använd en liten spegel, gå ut eller gå någonstans där det finns naturligt ljus. Den rätta sminkgrundsskärmen kommer i de flesta fall vara den som verkar försvinnas i din hud. Om du bär pulver över din grund måste du testa nyans igen när du har ett pulver.

Om du är i köpcentret och har tid, få någon att stifta grunden överallt ditt ansikte så att du kan få en känsla av hur det känns på din hud under en längre tid.

3.

Ta några exempel på hemmet, om det är möjligt.

br />
Många kosmetiska butiker i köpcentret gör att du kan ta hemprover av grundtoner för att du ska försöka. Om det här är ett alternativ, dra nytta av det. Ta hem prov är vanligtvis inte tillgängliga i drogister, men det skulle inte skadas att fråga. Dessutom kommer återförsäljare och köpcentra kosmetiska räknare vanligtvis att betala tillbaka dina pengar om du köper en produkt som du finner är inte rätt grundskugga.

p> 4.

Tänk på den breda variationen av grundskador som erbjuds av MAC.

Många afroamerikanska kvinnor lovar absolut att använda MAC-produkter. Det är känt för att erbjuda ett brett utbud av nyanser i ljuset för fullständiga täckningsalternativ. Att hitta rätt grundskugga med MAC-produkter borde inte vara svårt om det ligger inom din budget.

5.

TRY L 'OREAL TRUE COLOR MATCH FOUNDATION MAKEUP.

Det här märket finns i de flesta drogister. Det är billigare att sälja några av de märken som säljs på mallens kosmetiska räknare och erbjuder en rad olika färger som kan hjälpa dig att hitta rätt grundskugga som du har längtat efter.

TEST OUT IMAN MAKEUP PRODUCTS.

Iman är en annan kosmetisk linje som erbjuder grundval för afroamerikanska kvinnor. Grundarna kommer i medium till full täckning som komplimangerar ett brett spektrum av undertoner.

7.

DON 'T FORGET OM DEN GAMLA STANDBY-MODE FAIR.

Fashion Fair har funnits länge. När du letar efter det rätt fundamentet, prova dem. De har gjort många förbättringar under åren som svar på skönhetsbehoven hos afroamerikanska kvinnor.

8.

Å andra sidan.

Naturligtvis kommer varje kvinna att ha sin preferens. Så när du söker efter rätt stiftelse, här är några andra linjer som bocka grundskärmar för afroamerikanska kvinnor.

Bobbie Brown
Clinique
Cover Girl's Queen Collection (se bilden ovan)
Prescriptives
Black Opal < Br /> Maybelline
Lancome

Att hitta rätt grundskugga är ibland en utmaning för afroamerikanska kvinnor. Denna artikel ger några steg för att hitta grundskuggan som komplimangerar de många nyanser av afroamerikansk hud och skapar bakgrunden för andra sminkprodukter.