Hur man köper Concealer

 

1.

En populär typ av undereye concealer är en solid concealer 'stick' som du applicerar direkt under ögonen (eller på några fläckar som du skulle vilja dölja). Förresten, om du använder concealer för att täcka fläckar förutom att använda den för att täcka underögoncirklarna, var noga med att den är allergivänlig och icke-acnegenisk, eftersom du inte vill använda en produkt som kommer att täppa till porer. också att vissa människor känner att stavfångare ger större täckning än flytande eller gräddefyllare.)

2.

Du kan också köpa concealer (som MAC Studio Finish concealer) som är krämig i konsistens, kommer i en burk, och att du applicerar med fingertopparna eller med en speciell sminkborste som är speciellt avsedd för att applicera concealer.

3.

Fortfarande andra föredrar att köp undereye concealer som är flytande (i stället för solid eller kräm) och som appliceras med en trollstav. Vätskekoncealer är närmare i överensstämmelse med flytande foundation. Oavsett om du köper concealer som är solid eller flytande eller kräm, är det bara en fråga om personlig preferens. Du kanske vill köpa en av varje.

4.

De flesta döljare kommer i olika kötttoner. det är värt att notera att concealer finns också i en ljusgrön nyans. (Några personer med akne eller rosacea eller mycket röda kinder som använder grön concealer för att dölja eller motverka rodnad.)

5.

Du kan också köpa undereye concealer i en gul skugga (i motsats till köttton), eller med gula undertoner, eftersom gul täcker den purpurfärgade nyansen av några under ögonkretsen.

Naturligtvis kan du säkert köp concealer hos varuhus, där det är vanligtvis på den dyra sidan, eller du kan köpa concealer från kosmetiska gången på ditt lokala apotek. Faktum är att många av de billigare märkena av undereye concealer (Cover Girl, L 'Oreal, Revlon, Almay, Neutrogena, etc.) som vanligtvis säljs på apotek (som CVS) och rabattbutiker (som Target) ofta är bara så effektiva att dölja som de dyrare varumärkena av concealer som finns tillgängliga på varuhusets makeupdiskar. Så om du är intresserad av att spara pengar, överväga att köpa din concealer från apotek eller rabattbutiker istället för varuhus.

7.

Innan du köper en viss typ, skugga och / eller märke av concealer, kommer du noga att testa det för att se till att det ser bra ut på dig, matchar din hudton snyggt, är en trevlig konsistens och är inte för ljus eller för mörk för din hudfärg. (Av denna anledning kanske du inte vill köpa en viss typ av concealer online förrän du redan har provat det minst en gång, och du vet att det är den rätt nyans och konsistens för dig.)

Tips och varningar

  • D Om du inte har för mycket undereye concealer eller det kan se uppenbart och / eller caked på. En liten concealer blandas ordentligt går en lång väg. Trots allt vill du inte att folk ska vara medvetna om att du har någon concealer alls. Liksom namnet 'concealer' betyder att du vill att den ska dölja eller dölja, inte tillkännage sig för världen. Du kommer att vilja gnugga Dölja dig noggrant i huden så att den passar bra med resten av din smink. Torka inte för hårt när du gnuggar den känsliga huden under ögonen, för att du inte vill skada din hud.
  • Du kan bli förvånad att lära dig hur många olika typer av concealer du kan köpa. Concealer kan, när den tillämpas korrekt, lysa upp dina ögon (genom att dölja undereye cirklar) och ge dig en verklig förtroendehöjning. Innan du köper concealer för första gången (eller köp concealer igen), kanske du vill överväga några eller alla följande tips.