Hur man köper en äkta Judith Leiber Minaudiere eller Handväska

 

1.

Se till att läsa beskrivningen mycket noggrant. Var försiktig med dessa fraser Leiber Like, Leiber Style eller Judith Leiber Inspired. Du kanske tror att du får en vacker Leiber-väska men säljaren försöker verkligen lura dig. Genom att hävda de sa aldrig att det var en verklig Leiber.

2.

Leta efter Judith Leiber-signatur namnskylten. 99\% av autentiska Leiber kristallväskor kommer att ha sin signatur guld eller silver hård namnskylt fäst på insidan. Titta på bilden som ingår för en autentisk namnet på Leiber.

3.

Autenticitetscertifikat. Leiber handväskor levereras med äkthetsintyg. Men var försiktig eftersom serienummeret på certifikatet inte är relaterat till någon # på väskan och certifikatet kan vara förfalskat.

4. Alla Leiber kristallväskor är gjorda med österrikiska Swarovski kristaller. Jag vet att det här är svårt att säga online, men det är något att tänka på. Om kristallerna ser ut ur synkronisera är det en knockoff.

5.

Original Leiber-väskor kommer i en Leiber-låda. Väskan levereras med en Leiber skyddande dammsuga. COA ingår också. Tillbehör inkluderar en Leiber kam, Leiber Mirror i en mindre Leiber dammsuga. Även en myntväska, beroende på färgen på insidan, ingår. Liksom med allt annat i livet, om det låter bra för att vara sant, är det förmodligen det. Kontrollera säljarens feedback på tidigare försäljning.

Tips och varningar

  • Här kan du försöka få en ännu bättre affär på en Leiber väska. När du söker på eBay kan du söka efter Judith Lieber. Många säljare missförstämmer Leiber med en i stället för e i Leiber först. Håll ett öga på det.
  • Var uppmärksam på säljaren som säger att Leiber kommer att fixa säckarna gratis om kristaller saknas. Det är inte sant.
  • Judith Leiber kristallväskor bärs av de rika och kända. Varje kristallväska är handgjord och är som konstverk. Ofta sett på den röda mattan. Med prisförsäljning från $1000 till $6000 är det bästa sättet att hitta en affär på en Leiber på eBay. Här är några sätt att berätta för din Leiber är den verkliga affären.