Hur man organiserar din handväska

 

1.

Hämta din väska! Eller om du vill köpa en ny, köp en om det är bekvämt för dig som har många fickfack. Stövlarna har numera en ficka till din mobiltelefon. Skulle det vara någon convience för dig.
< br /> Nu är min plånbok en lång, jag klarade på klart hos Kmart för $4 och jag har haft det i flera månader nu och har inte bytt på plånböcker nyligen. Det ger plats för dina pengar, förändringar, kreditkort, förare liscence.
Du kan hitta dessa på walmart också --- det lagrar mycket saker - de gör även en plånbok så att du kan bära den som en handväska , skulle du inte behöva sminka nödvändigheter.

2.

Är du en kaffe- eller teälskare? Jag är ma älskare och älskar mina sötnosar. Vi brukade använda lik hela tiden och fann att splenda är mycket hälsosammare också. Jag tar splenda i min handväska så när du äter ute, ibland har de dem av märke sötnoser eller inte har de sötnare du gillar alls. Om restraunts har splenda, använder jag deras och räddar mina restriunter som inte gör det. Jag har den här behållaren ett tag sedan .. det går från stort till litet inuti varandra. s sorta bit lång, men det är litet och det är runt. Jag fick den fantastiska idén att placera min splenda där, det fungerar mycket bättre än i en ziplock väska som jag använde, och inte bara det, det ger mig lite mer utrymme i min handväska!

3.

Här är en bild som ger dig ett exempel på en behållare att använda, du kan enkelt få den här typen av behållare på walmart. Också i din väska har du plånboken och checkböckerna, lägger dem alla i ena sidan av väskan så att du kan få plats på andra sidan, som för mig, jag har deoderant och min behållare av splenda på den andra sidan.
Använd också de andra facken i din handväska om du har dem, en för bara smink, en annan för bara pennor, etc. Hoppas det fungerar för dig! :)

Finns du någonsin att du rengör din handväska om och om igen? Säkert som heck har. Ikväll hittade jag ett sätt som var enklare för mig att organisera det lite bättre.