Hur man sätter på Bare Mermaals Make-Up

 

1.

Rengör ditt ansikte upp för att se till att det inte finns mer smink kvar på den. För att få full effekt, var noga med att återfuka ditt ansikte. För bästa resultat gör det med ett helt naturligt ansiktsglas, för att maximera de helande processerna hos Bare Minerals.

2.

Ta din concealer från Bare Minerals (eller någon annan mineral smink som du kan använda). Använd alltid den grundläggande grunden som medföljer satsen. Var noga med att du inte använder bronsen för dessa ändamål. Sätt en liten droppe lotion på din hand och ett litet pulver i locket på behållaren. Doppa applikatorns borste

3. <

/ p>

Efter avslutad applicering av concealeren, hämta den kortaste fetaste applikatborsten. Vanligtvis kallas den Kabuki-borsten. Dispensera mer av pulvret in i locket och rör borsten runt tills allt pulver är upptaget. (Se till att bli av med all lotion från locket för detta steg). Tryck sedan mjukt på handtaget på Kabuki-borsten mot locket för att bli av med allt överskott av pulver. Applicera resterande innehåll på huden med borsten mjukt och gå i cirkulär rörelse.

4.

Använd blushborsten för att lägga brons eller rodna på huden. Om du bestämde dig för att gå med bronzer, applicera den på pannan, näsan, kindbenen och hakan. Med andra ord de platser där solen naturligt träffar dig.
Men om du bestämde dig för att gå med rodnad, applicera den bara på dina kindben. För bästa resultat, le och medan du ler ansikte på den sida på ditt ansikte som sticker ut mest när du ler. Det är underverk!

Sist men inte minst: Om du också har mineralpulv eller grönt tepulver, glöm inte att applicera det på din hud som väl! Det är fantastiskt och bra för ditt ansikte, och det kommer att locka ljuset att skina på ditt ansikte precis rätt och perfekt hela tiden. Du kommer att se ut som en modell!

Tips och varningar

  • Blott mineralpulver fläckar diskarna i badrummet lätt. Det tvättar av, men det tenderar att se grovt ut. När du skakar bort överskott av pudret från borsten ska du göra det borta från vita saker och något som inte bör färgas. Eller, om än bättre, undvik att sätta upp för mycket pulver. Förnya.
  • Slutligen köpt Bare Mermaals Makeup? Är du äntligen redo att se ut som du har aldrig tittat tidigare? Nåväl kommer nästa steg att förklara allt och göra det väldigt enkelt för dig att se vacker ut!
    För mer info och bra tips, besök min blogg !
    http://beautytips411.blogspot.com/