Kinky Hair Twist Styles

 

Kinky Twists for Natural Hair

För kvinnor med icke-kemiskt behandlat hår, har kinky twists en stil som kommer naturligt. För att uppnå denna stil kan naturligt hår vridas i sitt kinkiga tillstånd, eller tvättas och torkas lätt för att sträcka håret för långsträckta vändningar. Det är viktigt att notera att naturligt hår är benäget för krympning och därför inte behåller sitt långsträckta utseende för länge.

Kinky Twists för kort, avslappnat eller rakt hår

Kinky twists kan uppnås även om du inte ' Jag har naturligt kinky hår. Faktum är att även kvinnor som behåller sin naturliga struktur fortsätter att välja kinky twist extensions för att skydda sina naturliga tresses eller för den extra längden som tillhandahålls av förlängningar.

Om du råkar ha kemiskt rät eller naturligt rakt hår, är den goda nyheten att du fortfarande kan bära den här frisyren. För att du ska kunna få en plump, full utseende, kommer du att behöva använda kinky twist extension hair. Denna typ av hår, som säljs under namnet 'Marley Braid Hair' eller 'Afro Kinky Hair' är avgörande för att uppnå klumpen Utseende av kinkiga vändningar.

Tips och tricks

När du har naturligt hår, är det lika enkelt att snurra två hårsträngar för att uppnå en vridning. Men för kvinnor som vill ha den här stilen , men har inget naturligt hår, och börjar med en kinky twist blir lite mer komplicerad. Därför måste kvinnor tillgripa att deras kinky twists startade med en flätad bas för att säkra förlängningsbehåret till varje hårsektion När du har fått förlängningshåret, fortsätter din stylist att fortsätta att vrida det återstående förlängningsbehåret.

Sköta om Kinky Twists

Om du har kinky twists med ditt naturliga hår, krävs det att du håller det här veckotvisa underhållet frisyr ser fräsch ut. Naturligt hår är benäget för frizz , tangles och mattor. För att förhindra att det här inträffar rekommenderas att du vrider vissa vrider som börjar se utslitna övertid. Om de lämnas obekanta kan kinkiga vändningar på naturligt hår börja matta och bilda det som kallas dreadlocks. Av den anledningen bör naturliga hårda kinkiga twist-bärare se till att de är svängbara hårkroppar när det behövs.

Hur man skyddar håret medan du bär Kinky Twists

För att hålla frisyren fräsch, rekommenderas det att du sätter ihop dina kinkiga vändningar varje natt med en silkeshalsduk för att minimera frizz och matt. Under tiden gör det lätt att använda dina lätta oljor med hjälp av en lätt olja. När du är väl omhändertagen bör dina kinky twists vara mellan ett och tre månader innan det behöver redone. Kinky twists är en populär frisyr som bärs av afroamerikanska kvinnor som tycker om att visa upp mångsidigheten i deras naturliga hårstruktur. Kinky twists, även kallad två strängvridningar, har snodda hårlås som är plumpa i utseende. På grund av strukturen i afroamerikanskt hår behövs inga tillsatta produkter eller förlängningar för att uppnå detta utseende, såvida inte den enskildes person som bär stilen inte har naturligt kinky hår.