Så Spot Stoppa Off Prada Purses

 

1.

Var först och främst noggrant uppmärksam på det teckensnitt som används på Prada-emblemet. Bokstaven R borde ha ett litet utrymme över högerbenet och toppen av A: s bör ha en serifant till vänster. Gå in på Prada-webbplatsen och skriv ut logotypen, ta med dig för att jämföra.

2.

Nu går in på insidan - bakgrundsfärgen på den inre Prada-plattan kommer alltid alltid att samordnas med väskans färg. Så om du har en vit väska i handen med En tan-tagg på insidan, det kommer att vara en stor indikator. Den inre taggen bör ENDAST läsa 'PRADA MADE IN ITALY' - inget annat.

3.

Be Säkerställ att du kontrollerar fodret på väskan, det borde ha Prada upprepade på hela fodret som går i en horisontell riktning. Återigen, kolla även teckensnittet här. Foderet eller etiketten ska vara sydda i inte limmade på eller ha prongar.

4.

Metalldetalj på påsen ska vara graverad med ordet Prada och kontrollera tandfärg - det borde inte finnas några omvända flygelsträngar!

h4> Tips och varningar

  • Beroende på om yo du köper din väska eller inte - den ska vara försedd med ett kontrollkort eller kontrollnummer som ska matcha numret som skrivs ut på väskans fodral.
  • Ingen gillar att vara duped, speciellt när man betalar topp dollar för en high end designerprodukt och faktiskt får en billig knock off. Om du är på marknaden för en Prada väska och vill se till att du köper den riktiga saken, läs vidare för viktiga indikatorer - är det riktigt eller falskt?