Så här bestämmer du rätt bra storlek

 

1.

Sätt på din mest behagliga bh. Detta möjliggör enklare mätning men är valfritt.

2.

Mäta din ramstorlek i tum.

3.

Lägg till 5 till det här numret för att bestämma din bh-storlek.

4.

Om detta nummer är udda, runda uppåt (lägg till en). Om din ramstorlek är 30, är ​​din bh-storlek 35. Ett udda nummer så att din faktiska bh-storlek är 36.

5.

Nästa, mäta din bröststorlek. Mäta, i tum, runt bröstet och över den största delen av bröstet (dina bröstvårtor). Detta är den mätning som bäst görs när du bär en bh.

6.

Drag nu din bröststorlek ur din bh-storlek. Det resulterande antalet bestämmer din koppstorlek.

7.

Om din skillnad är ½ tum eller mindre, än din koppstorlek är AA. ½ till 1 tums skillnad är A. 1 till 2 ½ är B. 2 ½ till 3 ½ är C. 3 ½ till 4 ½ är D. 4 ½ till 6 är DD (E). 6 till 7 är DDD (F). 7 till 8 är G.

8.

Låt oss fortsätta exemplet. Din bröststorlek är 39 inches. 39 - 36 är 3 så din bhstorlek är 36C. < /p>

9.

Nå är du redo att gå till din favoritbutik och prova på en ny BH! Men om du går till en butik för att försöka på bras och ingen verkar passa din skull, don't fret. De flesta butiker bara bära utvalda bh storlekar i alla fall och bara bosätta sig för någon gammal BH är inte en bra idé. Fråga om du kan beställa en storlek, om inte, gå till en annan butik. Brösten behöver stöd och skjuter dem i fel bh för att du kommer att orsaka obehag och till och med smärta och är inte värt det på lång sikt.

h4> Tips och varningar

  • Denna bh storlek kalkylator är bara ett verktyg. Försök med bras i den här storleken först, om de passar perfekt, bra. Om inte, läs tips och varningar för att bestämma Om du borde ändra ditt band eller koppstorlek för att hitta den perfekta bh för dig.
  • Området mellan brösten ska röra eller nästan röra vid bröstet. Öka bhstorleken för att korrigera detta.
  • < li> Lyft dina armar. Om dina bröst faller ur bromsen, minska din bandstorlek.
  • Hela bh är tänkt att vara en stödjande enhet, inte bara banden. Om dina banden gör allt arbeta, försök decreasin
  • Om bandet är för hårt, öka bandet och / eller minska koppstorleken.
  • Om bandet är för löst, minska bandstorleken och / eller öka koppen.
  • Köp inte en bh bara för att den är till salu.
  • Inte alla bh-modeller passar på samma sätt. För en stil bh, kan du behöva en 36B. För ett annat företag kan din bästa passform vara en 36C. Det är oerhört viktigt att du försöker på en behå innan du köper den.
  • Hur många kvinnor är deras i världen? Och hur många av dem har rätt bra storlek? Inte många. Om dina bras är för snäva, obekväma, eller om du bara vill köpa en ny, är det bäst att bestämma din rätta bh-storlek innan du köper den läskaste bh som du kan hitta.