Så här identifierar du Fake Juicy Couture-objekt

 

1.

Många nya Juicy Couture-objekt kommer att ha taggar som säger 'Född i Glamorös USA.' Var medveten om något som säger något annat. Också uppmärksamma avståndet på taggarna: Är några bokstäver brutna eller klämda ihop? Finns det några felstavningar? Dessa är uppenbara tecken på förfalskningar.

2.

Se till att prislappen matchar föremålet. Om prisnivån säger att det är en vit skjorta, och du köpte en svart hoodie, var medveten om att du förmodligen är bluffad.

3.

Se till att J På några blixtlås är den autentiska Juicy J. En felaktigt formad J kan vara en giveaway som ett Juicy Couture-objekt är falskt. Var försiktig med taggar som berättar att du skyddar blixtlåset - de är falska.

4.

Stitching på äkta Juicy Couture-artiklar kommer att vara obefläckade. , eftersom det inte är en Juicy Couture-artikel.

Om en Juicy Couture handväska har plast runt handtagen är det troligt en falsk. Om säljaren hävdar att vara från Kina och säger att väskan är från Kina är väskan troligen en falsk. Många föremål är gjorda utanför USA, men det är troligt att en påse som säljs från Kina är en falsk.

Se upp för säljare som berättar att deras Juicy Couture storlekarna går annorlunda än standard Juicy storlekar. Det är en orsak till det, och det är att artiklarna inte är Juicy.

7.

Se till att alla graveringar, taggar, logotyper och etiketter är korrekta och är de exakta Juicy standarder. Även en som är fel bör varna dig om att ditt Juicy Couture-objekt inte är riktigt.

8.

Se försiktigt på taggen. Om 'TM' efter Född i Glamorös USA är samma storlek som normal typsnitt, vilket betyder en falsk Juicy Couture-föremål.

Inuti många Juicy Couture-väskor har ordet u0026 quot; ; Juicy u0026 quot; med bilder på kronor på den. Detta är inte fallet för varje väska, men det är något att vara medveten om.

10.

Läder Juicy Couture väskor är gjorda av gott läder. Om läder på en väska ser falsk, håll dig borta, för det är förmodligen falsk.

11. Det kan låta dumt, men Juicy Couture-namnet är ofta felstavat på fakes. Var medveten om några påsar där det andra ordet i Juicy Couture är stavat Cotore, Coture eller Cotour.

Om du kommer att betala Juicy Couture-priser vill du definitivt ha riktiga Juicy Couture-artiklar. Var noga med att undvika förfalskningar och lär dig att identifiera falska Juicy Couture-objekt.