Style Tips för kvinnor med långt hår

 

Ansiktsform

För att ha en riktigt smickrande lång frisyr, hitta den stil som passar din ansiktsform. Först bestämma vilken form ditt ansikte är. Om pannan är bredare än hakan och dina ansiktsmått avtar från pannan till hakan, så har du ett ovalt ansikte. Du har också mer framträdande kindben. Om längden och bredden på ditt ansikte mäter samma eller mycket nära så har du runda kinder och ett runt ansikte. Om ditt ansikte är längre än det är brett, har du ett avlångt ansikte.
Hjärtformade ansikten liknar ovala ansikten, men hakan är spetsigare. Ditt ansikte är kvadratiskt om det har en väldigt stark vinkelläge och det mäter samma bredd och längd. Ett diamantformat ansikte har en smal panna, breda kindben och en smal haka. Om du har en stark käke och smala kinder och panna, är ditt ansikte triangelformat.

Stil för din form

Du kanske har sett en stil som du gillar så att du vill växa håret långt. Kom bara ihåg, det som ser bra ut på Jennifer Anniston vann 'nödvändigtvis att du tittar rätt på dig. Istället hittar du en variation av den här stilen som fungerar med ditt ansiktsform.

Om du har ett ovalt ansikte, ha lycka till. Din ansiktsform fungerar med praktiskt taget alla frisyrer. Undvik vilken stil som täcker ditt perfekt proportionerade ansikte, och håll dig borta från tjocka och tunga smällar, vilket ger vikt till ansiktet.

För ett rundformat ansikte, du vill ha en stil som tar bort en del av rundheten från ansiktet. Gå med långa lager. Du vill inte ha för många krusiduller runt ansiktet. Rak stilar fungerar bra för ett runt ansikte; så om du tittade på att Jennifer Anniston rak, lång stil; du kan dra av den.
Hjärtformade ansikten är knepiga med långt hår. Denna ansiktsform är bäst med haklängd eller kortare hår. Att dra av en lång frisyr gå med lager; med det kortaste lagret som stannar runt hakan. Långt, rakt hår på ett långt ansikte drar ansiktet nedåt ännu mer. Försök med vågor, krullar, lager och spetsiga smäll till fyll ut ansiktet några. Lägg volymen på toppen av håret för att göra ansiktet verkar kortare.
Ett fyrkantigt ansikte arbetar med mjuka smällar och vågor. Gå med en off-centered del för att ta lite av lådan se från Ansiktet. Försök med en stil som lägger höjden mot kronan. Undvik långa raka stilar. Om du har rakt hår med ett fyrkantigt ansikte, lägg till mjuka vågor med ett krusjärn.

För ett triangelsikte, gå med en off-centered del och lager för att göra hakan verkar smalare och pannan bredare. Curls fungerar bra med ett triangel ansikte. Lägg till fullhet i templen.

Med ett diamantformat ansikte, du vill lägga till bredd i pannan och hakan. Gå med pärmar och mjuka skiktiga sidor. Sida-swept bangs och off-centered delar kompletterar ansiktet. Lösa vågor och lockar hjälper till att ta en anmärkning från den spetsiga hakan. Långt hår kan vara antingen vackert eller tråkig, beroende på hur du väljer att stile det. Vissa kvinnor likställer långt hår till skönhet, men långt hår kan också vara unflattering när det bärs på fel sätt. Att ha långa frisyrer på rätt sätt måste du göra två saker: bestäm ditt ansiktsform och hitta en stil som passar den formen. När du väl har hittat rätt stil, prova highlights och lowlights för att ge ditt hår ett bättre överklagande.