Var kan jag köpa Caruso Steam Rollers?

 

Skönhetsbutiker

Skönhetsbutiker som Sally Beauty Supply har olika hårprodukter, bland annat ångrullar. De flesta skönhetsbutikerna bär Caruso-produkter, så kolla din närmaste skönhetsaffär för tillgänglighet. Om butiken inte har denna artikel, kan de oftast beställa den till dig, utan extra kostnad. Sally Beauty Supply tillåter dig även att köpa Caruso ångrullar från deras webbplats, SallyBeautySupply.com.

Superstores

Superstores som Wal-Mart, Target och K-Mart bär också Caruso-ångrullar. Kontrollera i gången som bär hårborstar och krusningsjärn, och du hittar en mängd hårrullar, inklusive Caruso-ångrullar.

Droghandelar

Många drogbutiker bär även Caruso-ångrullar. Kontrollera i gången som innehåller curling strykjärn och hårtorkar, och de bör också ha ett urval av ångrullar. Om de inte bär märket Caruso, fråga om de kan beställa det via leverantören. Många gånger kan de speciellt beställa varan för dig och få den skickad till affären eller till ditt hem.

Internet-återförsäljare

Många Internet-återförsäljare har också en mängd olika hårprodukter, inklusive stylingprodukter, curling irons och ångvalsar. Caruso-ångrullar finns online på DiscountBeautyCenter.com, BeautyDeals.net och StyleBell.com. av dessa återförsäljare erbjuder rabatterade priser från det föreslagna försäljningspriset.

Köp även på prisjämförelses webbplatser som Amazon.com, Buy.com och eBay.com för ett brett utbud av Caruso produkter, inklusive ånga rullar, sålda många gånger till en bråkdel av detaljhandelspriset. Kom ihåg att redovisa fraktkostnader när du köper varor via Internet. Caruso ångrullar är kända för att producera tjocka, läckra krullar och eliminera statisk och frizz i håret. Deras svamprullar arbetar för att ge håret ett glänsande, hälsosamt utseende, medan du låser i täta, voluminösa lockar. Caruso ångrullar finns på många olika ställen.