Chinese Dragon Tattoo Ideas

  Att säga att alla draktatueringar är lika som att säga att alla snöflingor ser lika ut. Tatueringskonstnärer har hundratals olika mönster till sitt förfogande, inte de beställda beställningarna som inkvarterats av kunderna. Vilken typ av drake du kan tänka dig, från fantastiska bilder till realistiska, är möjliga när du använder en utbildad tatueringskonstnär. Enligt Dragon Tattoo Artists, symboliserar tatuering frihet, styrka och visdom, vilket kan förklara deras popularitet.

Black Ink Tattoos

Svart bläck eller helt enkelt svarta tatueringar, få sitt namn från bristen på färg i designen. Konstnären använder endast svart bläck, men använder olika mängder tryck för att skapa nyanser och färgning. Konstnären kan också skissera samma område flera gånger för att skapa en jämnare mörkare nyans av svart. I vissa fall använder konstnären ytterligare färger för att antingen skissera draken eller att skapa ett objekt i draken, till exempel något som den håller. Dessa färger används endast sparsamt för att de svarta nyanserna ska kunna gå i centrum.

Tribal dragon tatueringar har skarpare linjer, mer böjda bitar och mindre färgning, liknar de svarta bläcktatueringar. Stamtatueringar är ofta förenklade och mindre realistiska. En tatueringskonstnär kan till och med göra en streckritning för att representera draken, snarare än att göra en utarbetad draktatuering.

Naturtattader

Naturtatueringar är en helt annan kategori eftersom dessa tatueringar involverar både drakar och andra saker som finns i naturen. Ett klassiskt exempel är en drake med en Koi eller en annan typ av fisk som simmar ur vatten, placeras under draken. Dessa tatueringar använder ofta ljusa färger för ett fantastiskt utseende, men kan använda mörkare och lättare nyanser för att skapa en realistisk tatuering. Sådana tatueringar gör vanligtvis de drake med klor, för att antingen hålla något eller linda runt ett annat objekt i tatueringen, till exempel ett äpple.

Asiatiska Tatueringar

Både japanska och kinesiska draktatueringar faller under den asiatiska kategorin. Dessa tatueringar är ofta flytande, vilket gör att draken ser mer ut som en orm och har vågens drage ritad på. Dessa tatueringar är mer invecklade och utarbetade än andra typer, inklusive att ha tår ritade på drakens fötter. Med japanska draktatueringar gör vissa artister bilden mer av en fantasi, som kombinerar andra djurhuvud på drakens huvud.