Frisyrer för fint hår och ovala ansikten

 

Lager

Lager gör tunn hår ser fylligare ut. Med ett ovalt ansikte kan du experimentera med långa eller korta lagerlängder. Prova en axellängdskärning med lager som börjar runt käftlinjen. Detta gör inte bara ditt hår tjockare, men håller det också tillräckligt länge för en updo. Om du vill kan du också gå kortare. Lägg till knäppta knipor med kortare skiktat hår för ett snyggare utseende.

Färger

Leka med höjdpunkter och lowlights för att ta fram skönheten i tunt hår Pröva tre eller fyra färgvarianter för att håret ska bli fylligare. Till exempel fungerade auburnhår med burgundy lowlights och jordgubbe blonda höjdpunkter fantastiskt på skådespelerska / sångaren Hilary Duffs hår.

Updos

Updos och ponnytails arbeta med fint hår eftersom de för det mesta gömmer håret. För en fullare uppdatering lägger du ett hårstycke i mitten av huvudet och täcker med ditt hår. Ett annat alternativ är att krulla håret först. Skaka krullarna och testa dem sedan i en rörig massa på baksidan av ditt huvud. Par med rhinestone hårtillbehör eller ett trådband. Denna frisyr är elegant och lägger volymen till håret för att göra det tystare. Din ovala ansiktsform gör den ännu vackrare.

För att ge hårkroppen, gå med en hoppande, hög hästsvans. Lägg till volymiserande mus till en låg hästsvans för att göra den fylligare. Du kan också curl och reta hästsvansen för andra alternativ. Ännu bättre, vrid håret runt hästsvanshållaren och peka upp det för att skapa en bulle.

Lösa, mjuka krullar

Ditt ovala ansikte är mångsidigt, men formen fungerar bäst med flytande, mjuka krullar. Först, räta och torka nyvasket hår. Använd ett stort kranjärn för att skapa lösa krullar. Volumiserande hårspray håller locken och lägger volymen till fint hår. Skärning av locken till lager som börjar vid kindbenen ger mer fyllighet till stilen. Människor med ovala ansikten har turen att ha en form som går med nästan alla frisyrer. Att ha fint hår är dock en utmaning, eftersom det kan se tunt och osunt ut med vissa stilar. Den perfekta frisyren för fint hår är ett som gör håret att se fullare, tjockare och hoppande.