Hur Naturligt Villkor Hår

 

1.

Vinäger skölja för daglig konditionering
Använd en blandning av 5\% äppelcidervinäger blandat med vatten för att skölja håret i stället för kommersiell balsam. Du kan också använda vit vinäger, men vissa människor tycker inte om lukten. Efter sköljning sköljer du ändarna av håret med vinägerlösningen och arbetar hela vägen genom håret innan du sköljer med vatten. Det kan hända att du måste justera mängden av ättika beroende på din hårtyp och tillståndet av ditt vatten.

2.

Kokosmjölk för djupt klimat
En gång i veckan eller till och med en gång i månaden kan du använda de naturliga fetterna i kokosmjölk för att konditionera ditt hår. Se till att du köper den typ som är fylld och använd tillräckligt för att verkligen suga på dig. Sätt i håret i en plastlock eller handduk och låt kokosmjölk sitta i upp till en timme Du måste nog schampo efter det här för att få alla oljorna ut, men det lämnar ditt hår mjukt och lukta utan kemikalier!

3.

Mögelis eller yoghurt för djup Konditionering
Om du inte har kokosmjölk, har majonnäs och yoghurt samma effekt. Vissa människor till och med lägger till avokado för mer fett. Arbeta antingen majonnäs eller yoghurtfri allierade i ditt hår. Vänd igen huvudet för att fälla i fukten och låt det sitta i upp till en timme. Var noga med att använda full fet majonnäs och yoghurt!

Med nya studier som kommer ut varje dag på de skadliga effekterna av dagliga kemikalier, är det vettigt att titta på fler naturliga skönhetsprodukter. Det finns massor av sätt att naturligt konditionera ditt hår utan och syntetiska ingredienser.