Hur får du ditt hår att växa längre

 

1.

SKYDD DIN ENDAR

Ändarna eller tipsen på ditt hår måste förbli det hälsosamma att växa ut långt hår. Ändarna är den första delen av vårt hår som bryter lättast. Skydda dina ändar genom att hålla dem väl fuktad, särskilt när du applicerar värme från blåsorkare, plana strykjärn och krullningsstrykjärn. Om du skämmer bort dina ändar med fukt kommer ditt hår att växa längre.

2.

Håll ditt hår rent och villkorat

Låt inte produkter byggas upp på ditt hår. Tvätta och konditionera ditt hår med regelbundenhet och belöningen att ha längre hår kommer att nås. Nexus gör ett utmärkt fuktgivande schampo och balsam. Kom ihåg att längre hår är håret väl fuktat.

3.

HÅLL HÄR HYDRAD

Förutom att hålla dina lås väl fuktade, håll dem väl hydrerade . Det betyder att du dricker tillräckligt med vatten så att ditt hår blir hydratiserat från insidan. Det är lika viktigt vad som sätts in i våra kroppar, så drick mycket vatten och för att uppnå längre lås.

4.

UNDVIKA HÅRTÄCK HÅRKLIPS OCH SLIPS

Placera inte stress på ditt hår genom att bära det i täta bollar, ponnytappar och hårstilar som ständigt lägger spänning på håret. När håret är fritt växer det lättare.

5.

Dela dina hårtillväxtskrig och succeshistorier nedan. Dina tips kan också hjälpa andra att uppnå framgång med hårväxten.

Den här artikeln ger dig steg-för-steg-anvisningar om hur man odlar håret längre utan att använda konstgjorda hårväv. Börja växa håret långt idag!