Hur får man ganska nakna fötter för våren

 

1.

För ganska nakna fötter är det viktigt att suga fötterna i varmt vatten i 20 till 30 minuter. Lägg Ebsom-salter för att lindra stress och lossa död hud. en kopp Ebsom-salter med olivolja för att göra en pasta. Massa fötter med Ebsom-salterna och olivoljepastaen. Ta bort eventuella poler före eller under ditt Ebsom-saltbad. Efter dina fötter har blötläggs i minst 20 minuter, Använd en pimpsten för att avlägsna gammal hud. Skölj fötterna väl.

2.

Torka av dina nakna fötter. Trimma och fäst naglarna i en kvadratisk form för att undvika ingronade tånaglar. en nagelkäpp för att trycka tillbaka nagelknipporna. Kutiklarna ska inte trimmas med sax eftersom nagelbandet hindrar bakterier från att komma in i huden.

3. Använd alkohol för att rengöra tånaglar. Polska tånaglar med ett klart underlag. Efter några minuter och om du vill ha färg på tårna, använd vanlig nagellack. Polska tånaglar med topplack för att hålla dina vackra, bara fötter snygga tid.

4. För att ha ganska nakna fötter för våren när fötterna är riktigt torra, slather fotar med en favorit lotion. Därefter täcka fötter med gallon storlek fryspåsar. Använd ett hårband för att säkra påsarna på fötterna i femton till trettio minuter. När du har tagit bort påsarna, kommer fötterna att bli extra släta och mjuka.

5. Om dina ganska nakna fötter verkligen har lidit under vintermånaderna och behöver en superladdad avskalning, börja gnugga vegetabilisk olja på dina fötter varje natt före sängen. Täck sedan med fötterna med strumpor. Efter din morgondusch, lägg av den hårda huden på fötterna med en fotskrapa eller callusavlägsnare. Skölj fötterna, torka och tillsätt fotmassan. Om några dagar kommer dina ganska nakna fötter att vara klara för våren.

Det är lätt att få ganska nakna fötter för våren. Dina nakna fötter har förmodligen varit dolda hela vinteren under stövlar, sneakers och strumpor. De har troligen ett tjockt lager av vinterhud. Tånaglarna kan vara långa och krokiga. Nu är det dags att få fötterna redo för våren. Om du inte har råd med en professionell pedikyr, följ stegen nedan för att få ganska nakna fötter för våren.