Hur man anpassar din Chuck Taylor All Stars

 

1. Välj ett par Chuck Taylor All Stars från närmaste skoparti, t.ex. Resa eller fotlåda. De kan vara olika i färg och kommer också i olika mönster.

/p>

2.

Tänk om hur du vill anpassa dina Chuck Taylors. Om du till exempel har alla svarta Chucks kan du välja att skriva poesi på dem med en silver permanent markör, använd crazy lim för att lägga till rhinestones och spetsa dem med tjocka sko strängar.

3.

Har någonsin sett spraymålade Chuck Taylor All Stars? De ser ganska sjuka ut! du har erfarenhet av att använda sprayfärg som du kan spraya måla ditt namn på sidan av alla vita Chucks (eller vad som helst du vill). Om du inte har erfarenhet kan du hitta personer som kommer att kunna göra det för du genom att söka på nätet.

4.

Har du coola broderier som du tycker skulle vara bra på din Chucks? Om så är fallet är allt du behöver göra så att det suger dem in. Detsamma gäller för studsar, helt enkelt trycka dem i tyget på dina skor och böja baksidan halvvägs så att de håller på plats. Du kan välja att suga under hela showen med coolt färgad tråd. Gör i princip vad du vill göra din Chucks cool.

Chuck Taylor All Stars är så coola skor som har funnits i nästan ett sekel. Tro det eller inte, de kan skräddarsys för att visa fall, antingen du har konstarbete eller personlig stil, det finns många möjligheter.