Hur man använder ägg för vacker hud och hår

 

1.

Använd en ägg hårmask. Bryt 3 ägg i en skål och blanda noggrant med en visp. Applicera ägg på håret med händerna. Se till att du täcker håret jämnt. Låt ägget torka helt på håret. Tvätta håret med varmt och kallt vatten och schampo. Ditt hår kommer att vara glänsande och mjukt att röra vid.

2. Använd en äggula ansiktsmask. Separera 1 ägg, hålla äggula. Slå äggulan i en skål med en visp tills den är skummig. Applicera äggulan i ansiktet med en bomullsplatta, som täcker alla hudytor. Låt äggulan torka helt. Tvätta äggulan av med tvål och varmt till kallt vatten. Din hud blir hårdare och mjukare.

3. Använd en äggula i hårbotten. Bryt 3 äggulor i en skål och visp dem väl. Använd dina händer, skopa äggulorna på hårbotten och massera det. Låt äggulorna torka helt och skölj med schampo och varma till svalt vatten. Äggulan kommer att närma hårbotten och fuktar eventuell hårbottenrörhet eller mjäll.

Tips och varningar

  • Använd inte ägg på din hud eller hår om du har äggallergi.
  • Ägg har använts i århundraden för att tämma och återfuka håret, liksom att hjälpa ton och fuktar huden. Det kan tyckas konstigt att lägga ägg på ansiktet eller håret första gången du gör det, men effekterna du får från att använda ägg på din hud och hår kommer att vara fantastiska. Du kan använda alla typer av ägg, inklusive organiska. Så här gör du att fuktar håret och huden med ägg.