Hur man är en makeup artist

 

1.

Köp och experimentera med smink. Lär dig om det med videor, online handledning, böcker etc. Be någon att prova på dig. Arbeta på en kosmetisk räknare i en butik och få gratis prov på sminken som de säljer till kunder som kommer till affären. Bulid upp en lista med cilents långsamt en efter en efter ett tag. Arbeta i bio, hotre, TV, video, bröllop mm långsamt. Gå till en makeup artistskola eller låna en DVD eller bok om smink från ditt lokala bibliotek. Titta på videor om smink på YouTube.

2.

Kontrollera din smink i spegeln. Undersök dig alltid througholy under och efter applicering av smink. Fråga dig själv ser du faktiskt bra ut med sminken. Om svaret är nej, se till att du har en leverans av sminkservetter i närheten så att du enkelt kan ta sminken av. Håll sminken på om svaret är ja men. Gör aldrig fel saker och skapa färgkombinationer som faktiskt matchar och passar din hudton. Vet om smink och vetenskapen bakom det också.

3.

Var noga med att vara snäll mot alla dina kunder. Var inte otäck och oförskämd för dem. Sprid inte skvaller alls om dem också. En kund kan berätta om sitt privatliv. Du kommer att få cilents från alla samhällsskikt och du behöver veta hur man hanterar dem på rätt sätt. Var taktfull och klok och diplomatisk när det gäller dem som är en slags människor. Håll dina saker rena och varliga alltid. Var villig att experimentera med smink men. Kasta någon smink bort när den förflutit det förfaller efter datum. Det gäller även smutsiga borstar.

4.

Prova olika stilar och smink av smink med dina kunder. Var inte en skrämmande katt när det gäller smink men. Du bör vara en vågad person och en öppen person med smink.

Tips och varningar

  • Kvalifikationer
  • Tålamod
  • Förmåga att träffa deadlines
  • Sociala färdigheter
  • Gör inte något dåligt
  • Var trevlig
  • Så här applicerar smink. Du kommer att lära dig att älska smink efter den här artikeln.